Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”. Cum au apărut cei doi în producția îndrăgită

Publicat pe 24.03.2024 la 15:30 Actualizat pe 24.03.2024 la 08:55

Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”. Cum au apărut cei doi în producția îndrăgită.

Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere stau unul lângă celălalt

Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere

Happy Channel

Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere au format cel mai îndrăgit cuplu din serialul “Puterea destinului”, fiind și protagoniștii îndrăgitei producții. Dacă actrița a continuat cu cariera care a reușit să-i consacre un nume important în industrie, cel care i-a fost alături de platourile de filmare s-a dedicat unei alte îndeletniciri.

Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”

Serialul spune povestea între disperare şi speranţă trăită de o femeie simplă, dar extrem de frumoasă (Cansu Dere – una dintre cele mai cunoscute actriţe din Turcia) al cărei destin nu este ghidat de sine. „Sîla” pe numele original, este și acum cea mai faimoasă producție de acest gen, reușind să bată recorduri peste recorduri în ceea ce privește audiența acolo unde a fost difuzată. Cansu Dere și Mehmet Akif Alakurt sunt printre cei mai celebri actori din Turcia, în lumea întreagă odată cu rolurile din faimoasa producție.

Urmărește "Puterea destinului", sâmbătă și duminică de la 20:00, doar la Happy Channel

“Puterea destinului” a fost difuzat pentru prima oară în Turcia între anii 2006 și 2008 și a avut un succès neașteptat. Actorii au primit nenumărate felicitări și chiar în prezent sunt la fel de îndrăgiți. Cu toate că Mehmet Akif Alakurt s-a îndepărat de lumina reflectoarelor, Cansu Dere a rămas în continuare în atenția fanilor.

Serialul spune povestea de dragoste extrem de complicată dintre Sîla și Boran. O fată de la oraș se îndrăgostește de liderul unei comunități din Mardin, situată în estul Turciei. Sîla este fiica răsfățată a unui cuplu bogat și este căsătorită cu Boran. Din cauza unor neînțelegeri din trecut, aceasta ajunge acolo unde nu își dorește în prezemt. Cu toate acestea, Boran este un bărbat onest care însă suferă din cauza unei relații mai vechi pe care nu a putut-o uita. Deși nu au nimic în comun, cei doi devin soț și soție și lucrurile par să se complice. Dacă înainte de a deveni mireasă Sîla se simțea fără griji, acum este prinsă exact ca o pasăre în colivie. Cu toate că multiplele neînțelegeri îi facă să creadă că nu sunt făcuți unul pentru celălalt, în cele din urmă ajung să se înțeleagă, deși povestea cuplului devine una complicată.

Cine sunt actorii protagoniști în cadrul serialului “Puterea destinului”

Cansu Dere și Mehmet Akif Alakurt nu s-au suportat pe platourile de filmare, însă pe micile ecrane au format întotdeauna un cuplu îndrăgit. Tabloidele din Turcia scriau între 2006 și 2008 despre neînțelegerile celor doi, dar mai ales despre nemulțumirile actorului principal. Potrivit declarațiilor ulterioare ale vedetei, se pare că Mehmet a privit-o întotdeauna ca pe un om nepotrivit pentru această meserie, de actriță.

Mehmet Akif Alakurt a postat recent în mediul online o descriere ce i-a uimit pe toți. Nemulțumirea acestuia față de femeile din țara sa natală a fost întotdeauna în atenția fanilor, însă de data aceasta lucrurile s-au desfășurat fără doar și poate într-o altă modalitate.

Acesta a declarat că femeile turce reușesc întotdeauna să fie frumoase la începutul unei relații și ulterior își dau arama pe față în spatele camerelor.

În articolul

Cele mai frumoase imagini cu Mehmet Akif Alakurt și Cansu Dere în serialul “Puterea Destinului”. Cum au apărut cei doi în producția îndrăgită

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x