Care este cea mai bogată actriță din Turcia. A agonisit o avere la care unii doar visează

Publicat pe 27.03.2024 la 17:20 Actualizat pe 28.03.2024 la 12:57

Câteva actrițe din Turcia au reușit să strângă o avere frumoasă din munca pe care au depus-o în ultimii ani. Iată cine este cea mai avută vedetă.

colaj de imagini cu hande ercel si Meryem Uzerli

Câteva actrițe din Turcia au reușit să strângă o avere frumoasă din munca pe care au depus-o în ultimii ani. Iată cine este cea mai avută vedetă.

Profimediaimages.ro

Producțiile în care joacă nu doar le aduc faimă internațională, ci și o mulțime de bani. Iată care sunt actorii turci cu cele mai mare venituri, conform site-ului celebsrevealed.com.

Citește și: Cine e fosta soție a lui Emre Altuğ din ”Golden Boy”. Actorul s-a iubit cu o celebră actriță timp de 7 ani

Ea e cea mai bogată actriță din Turcia. A agonisit o avere la care unii doar visează până la 40 de ani

Serenay Sarıkaya se clasează pe locul 3 în topul celor mai bogate actorițe de origine turcă. Averea sa este estimată la 186 milioane de lire turcești, echivalentul a 5 milioane de euro.

E urmată îndeaproape de Hande Erçel, care e una dintre cele mai frumoase actrițe. Dincolo de calitățile fizice, starul strălucește și la capitolul avere. Vedeta deține nu mai puțin de 249 milioane de lire turcești în conturile sale, conform sursei citate anterior. Asta înseamnă puțin peste 7 milioane de euro.

Meryem Uzerli este cea mai bogată actriță de origine turcă. Ea a reușit să strângă mai bine de 311 milioane de lire turcești, adică aproape 9 milioane de euro.

Vedeta are aceeași avuție ca starul Can Yaman, dar mai puțin decât Kıvanç Tatlıtuğ, care a reușit să câștige 466 milioane de lire turcești, adică mai bine de 13 milione de euro până la 40 de ani.

Cine este Meryem Uzerli

Meryem Uzerli a venit pe lume pe 12 august 1983. Tatăl său e de origine turcă, pe când mama Ursula e din Germania. A fost crescută în Kassel, Germania. Are doi frați mai mari și o soră mai mare, Canan, care este muzician.

Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio în Hamburg. Meryem și-a făcut debutul în actorie cu roluri minore în producții germane. Ulterior, a avut apariții minore în serialele ”Notruf Hafenkante” (2010) și ”Ein Fall für zwei” (2010).

Citește și: Cum a devenit celebru Mert Ramazan Demir. Provine dintr-o familie numeroasă, fiind al cincilea copil al unor părinți modești

Uzerli este, de asemenea, cunoscută pentru rolurile sale din filme germane precum ”Journey of No Return” (2010) și „Jetzt aber Ballett” (2010). La sfârșitul anului 2010, a fost aleasă de Meral Okay pentru primul ei rol principal în serialul turcesc ”Muhteșem Yüzyıl” (2011-2013).

Pe lângă cariera de actriță, Uzerli a apărut în numeroase filme publicitare și este imaginea a numeroase mărci. În 2012, a fost aleasă Femeia Anului de către GQ Turcia. Datorită rolului Hurrem Sultan, ea a câștigat 23 de premii și a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din Turcia.

În articolul

Care este cea mai bogată actriță din Turcia. A agonisit o avere la care unii doar visează

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x