Cei mai iubiți și apreciați actori din serialele turcești

Publicat pe 28.04.2021 la 07:25 Actualizat pe 27.04.2021 la 13:14

Seriale turcești au fost dintotdeauna în topul preferințelor publicului nostru. Poveștile de dragoste îmbibate de momente comice, dragice sau fatidice au cucerit inimile milioanelor de fani din întreaga lume.

TV Happy

Odată cu diferite producții turcesc s-au format și diferite păreri cu privire la modul interpretării, cine dă cel mai bine culoare personajelor, cine e mai chipeș, cine are mai multă carismă.

Cei mai iubiți 6 actori de naționalitate turcă

Can Yaman

Can Yaman, cunoscutul actor pentru rolul său din “Vis de iubire”, a devenit unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia.

Frumos peste măsură, cu un fizic de invidiat și plin de carismă, Can a câștigat rapid inimile fanilor europeni. Acesta s-a născut la 8 noiembrie 1989, în Istanbul, Turcia. El a studiat dreptul la Departamentul de Drept al Universității Yeditepe din America și a absolvit în 2012.

Actorul a obținut premiul pentru cel mai bun actor străin la Murex D'or 2019 în Beirut, Liban pentru rolul său din serialul de comedie romantică turcească. Can lucrează în prezent la un nou proiect intitulat „Mr. Wrong” (Domnul Greșit), proiect mult așteptat de toți urmăritorii poveștii dintre Can și Sanem.

Gokberk Demirci

Gokberk Demirci este un superb actor de naționalitate turcă, cunoscut pentru rolul lui Emir din "Jurământul". Serialul rulează la Happy în fiecare luni, de la 20:00, și din 02 noiembrie, de luni până miercuri!

Gokberk Demirci, cel care îl interpretează pe Emir în “Jurământul”, s-a născut la 20 octombrie 1989, în Izmit, Turcia. El a luat parte la lecțiile de actorie de la Teatrul Cengiz Küçükayvaz. Actorul a debutat în 2006, în serialul "Arka Sokaklar". Gokberk a devenit cunoscut pentru rolurile sale din “Hayatımın Aşkı” (2016) și “Jurământul” (2019). Pe lângă cariera de actor pe care și-a construit-o, Gokberk este cunoscut și pentru cea de model.

Printre pasiunile deja mediatizate, actoria și modelingul, Demirci iubește foarte mult și animalele. Acesta deține un superb exemplar de american pitbull, într-o culoare inedită.

Alp Navruz

Alp Navruz este un celebru actor de origine turcă. Frumosul Alp a cunoscut faima internațională prin intermediul serialului “Ține-mă de mână”, unde interpretează rolul lui Cenk. Serialul a rulat în fiecare marți, de la ora 22:00, la Happy Channel.

Alp s-a născut pe data de 15 ianuarie 1990, în Instambul, Turcia. După ce a terminat studiile în domeniul literaturii la Universitatea Tehnică Yildiz, actorul a urmat drumul modelingului. Astfel, primul contact al lui Alp cu scena și lumina reflectoarelor a fost prin intermediul carierei de model.

După o perioadă de activitate în domeniu, acesta s-a hotărât să ia lecții de actorie. A făcut parte din câteva seriale TV, în roluri mici, urmând să dea lovitura prin celebra drama “Mrs. Fazilet and Her Daughters, conform turkishdrama. Celebritatea internațională a venit odată cu interpretarea lui Cenk în serialul fenomen „Ține-mă de mână”.

Actorul a făcut furori printre milioanele de femei din întreaga lume. Pasiunea și munca pe care Navruz a investit-o în rolul lui Cenk i-au consacrat cariera. Pe lângă talentul incontestabil în domeniul actoriei, Alp s-a remarcat și prin frumusețea și atractivitatea greu de ignorat. Fizicul artistului este mai mult decât de invidiat, iar șarmul și carisma care-l caracterizează cu desăvârșire au furat mii de inimi.

Alperen Duymaz

Alperen Duymaz este un actor și model de origine turcă, cunoscut pentru rolul lui din serialul Çukur. Actorul va putea fi urmărit pe Happy Channel, din 7 ianuarie, joi și vineri, de la 20:00, într-o nouă producție a anului 2020, „Iarna Neagră”.

Alperen Duymaz s-a născut pe data de 3 noiembrie 1992, în orașul Ankara, Turcia. Acesta a prezentat interes pentru muzică și actorie de la o vârstă fragedă. Tatăl lui era profesor și-l presa mereu să se descurce din ce în ce mai bine în școală, dar mintea lui Alperen era în complet alte locuri.

Actorul a absolvit Universitatea de Stat din Ankara, la departamentul de Teatru. Alperen a făcut cunoștință pentru prima dată cu lumina reflectoarelor prin intermediul modelingului. Aspectul lui plăcut i-a adus multe beneficii în ceea ce urma să interpreteze mai târziu.

În anul 2015 actorul a primit primul lui rol în serialul Acı Așk, interpretând chiar personajul principal. În anul 2016 primește un alt rol principal în producția Bodrum Masali, unde joacă alături de nume importante ale Turciei. Cu toate că Duymaz își crease deja un nume, fiind în atenția multor producători, serialul fenomen Cukur i-a propulsat cu adevărat cariera.

Birand Tunca

Birand Tunca, frumosul actor care îl interpretează pe Emre Divit în serialul turcesc “Vis de iubire”, s-a născut la 5 octombrie 1990 în Istanbul, Turcia. El a studiat la secția de teatru a Centrului de Artă Müjdat Gezen unde și-a descoperit pasiunea pentru actorie.

El a debutat în 2014 în serialul "Dirilis Ertugru", apoi în 2015 a primit un rol în "Yunus Emre". În 2018, acesta a jucat în "Mehmetçik Kut'ül Amare", după care a primit și rolul din "Erkenci Kuş" (Vis de iubire).

Când vine vorba despre viața sa personală, Birand preferă să o păstreze departe de ochii presei. El este preocupat de sănătatea mamei sale care în 2005 a fost diagnosticată cu cancer. Chiar dacă aceasta a fost diagnosticată devreme, mama lui continua lupta cu boala, după 15 ani.

Emre Bey

Actoria a prins contur pentru Emre în 2015 când a debutat în primul său serial “Ask Zamani”, în rolul personajului Can. Cu toate acestea rolul din „Ține-mă de mână” i-a adus frumosului model notorietate în lumea artelor cinematografice.

Emre Bey s-a născut pe 9 mai 1997, în Instambul, Turcia. Înainte de faima din domeniul cinematografic, acesta a urmat cursuri de actorie la Craft Acting Workshop. Model fiind, Emre a avut mereu o atracție pentru lumina reflectoarelor, modelingul ajutându-l să fie natural pe cameră. În cariera sa de model este reprezentat de o mare agenție de modeling din Turcia, Unit Talent Management.

Datorită notorietății dobândite pe parcursul filmării serialului „Ține-mă de mână”, actorul a primit anul acesta unul dintre rolurile principale în producția „Sol Yanım”.

Citește și: Curiozități despre Hazal Filiz Küçükköse, actrița din „Iarna Neagră”, care interpretează rolul lui Berrak Cine e Ayça Ayşin Turan, protagonista din "Iarna Neagră"

În articolul

Cei mai iubiți și apreciați actori din serialele turcești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x