Christian Chávez a publicat mai multe fotografii alături de Maite Perroni. Artiștii strălucesc la propriu în cadrul turneului Soy Rebelde

Publicat pe 04.10.2023 la 13:13 Actualizat pe 04.10.2023 la 14:31

Christian Chávez și Maite Perroni strălucesc în cadrul turneului Soy Rebelde, asta după ce s-a zvonit că Anahí ar fi cea care ar avea toată atenția publicului.

Maite Perroni poartă o ținută neagră și ține microfonul în mâna dreaptă, iar Christian Chávez poartă un maiou de aceeași culoare

Christian Chávez și Maite Perroni în cadrul turneului Soy Rebelde. Austin, Texas, 1 octombrie 2023

Getty Images

După 15 ani de pauză, RBD a revenit pe scenă. Cu show-uri incendiare, costumații pe măsură și piese care i-au încântat pe fani de-a lungul timpului. Anahí Puente, Dulce María Espinoza, Maite Perroni, Christopher von Uckermann și Christian Chávez au pornit într-o călătorie inedită către un rămas-bun de succes. Fiecare strălucește în felul său datorită fiecărui concert pe care îl susțin.

Christian Chávez a publicat mai multe fotografii alături de Maite Perroni

Artistul spune că “turneul este o reuniune cu copilul meu interior care nu a avut șansa de a fi el însuși”. De-a lungul timpului, formația RBD a rămas în inimile fanilor și în 2023 cei cinci membrii s-au reunit pentru a fi încă o dată alături de cei care îi îndrăgesc. Au vândut peste 1.5 milioane de bilete în doar 24 de ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Turneul global include concerte care îi vor duce din Mexic până în Brazilia și vor reinterpreta piese cunoscute precum “Sálvame,” “Sólo Quédate En Silencio” și “Este Corazón”. De asemenea, printre melodiile mult iubite a fost adăugată și “Cerquita de ti”.

Formată prima oară în 2004, telenovela Rebelde a reușit să aducă în fața fanilor și formația RBD. Cu toate că la început lucrurile nu au stat chiar atât de roz pentru artiști, de data aceasta au revenit în atenția publicului cu forțe proaspete și pregătiți să cucerească fiecare audiența proprie. Christian Chávez a fost cel care a ținut să publice mai multe fotografii alături de prietena și colega Maite Perroni și să-și arate strălucirea care acum 15 ani nu a fost posibilă.

Citește și: Christian Chávez a purtat un costum de mii de dolari într-un concert RBD. Despre ce este vorba

Artistul are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de imagini și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din cadrul turneului Soy Rebelde.

“Aceeași poziție, ținute diferite. Cu draga mea Maite.”, a scris artistul pe pagina sa personală. Acesta a vorbit într-un interviu recent despre noua formă de eliberare, dar și turneul care l-a adus încă o dată alături de fani.

Christian Chávez vorbește despre turneul RBD în cel mai recent interviu

Cântărețul spune că turneul Soy Rebelde este un vis devenit realitate. Cu toate că a lipsit timp de 15 ani, a revenit în atenția fanilor cu noi forțe.

“Îmi plac toate melodiile. Dacă nu aș fi făcut parte din RBD, aș fi fost un mare fac. Îmi place muzica pop și în special melodiile RBD și versurile acestora. Cel puțin pentru mine, chiar și melodiile fetelor “Otro Día Que Va”, “Enséñame” le cânt din toată inima. Este o întrebare dificilă pentru că într-adevăr iubesc fiecare piesă.”, a spus artistul.

Christian Chávez și-a readus aminte și de personajul din Rebelde, “Giovanni”. A punctat faptul că fanii și-ar fi dorit o idilă între acesta și “Lupita” ( Maite Perroni), însă orientarea sa sexuală l-ar fi dus către Joaquín sau Tomas. În turneul Soy Rebelde spune că tot ceea ce vedem pe scenă este o realitate a sa în proporție de 100%. Își dorește să ajungă în Mexic pentru a-și lua rămas-bun de la fani.

În articolul

Christian Chávez a publicat mai multe fotografii alături de Maite Perroni. Artiștii strălucesc la propriu în cadrul turneului Soy Rebelde

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 mai 2024. Gemenii vor avea discuții cu partenerul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
La Mulţi Ani, Constantin şi Elena! Mesaje, felicitări şi urări pentru cei care îşi serbează onomastica pe 21 mai
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Cum se bate frișca din smântână naturală. Sfaturi și trucuri utile
Catine
Cel mai bun plan de alimentație sănătoasă de 7 zile, creat de dieteticieni. De ce îl recomandă specialiștii
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”
MediCOOL
Condimente pentru sănătatea ficatului. Cum îți pot proteja acest organ vital
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Nutrienți esențiali pentru sănătatea creierului. Efectele pozitive asupra minții
HelloTaste
Crumble cu rubarbă și căpșuni. Rețeta unui desert simplu și rapid
x