Christian Chávez a purtat un costum de mii de dolari într-un concert RBD. Despre ce este vorba

Publicat pe 19.09.2023 la 15:51 Actualizat pe 10.10.2023 la 10:00

Creatorul costumului pe care Christian Chávez l-a purtat în cadrul unuia dintre concertele RBD a dezvăluit prețul acestuia. În același timp, și-a exprimat părerea în legătură cu polemica în care a fost implicat celebrul artist.

Christian Chávez poartă o cămașă albă și un sacou portocaliu

Christian Chávez a purtat un costum de mii de dolari într-un concert RBD

Happy Channel

Christian Chávez a fost criticat în legătură cu costumul de cowboy în culoare roz pe care l-a purtat în cadrul unuia dintre concertele din cadrul turneului Soy Rebelde.

Christian Chávez a purtat un costum de mii de dolari într-un concert RBD

Pe data de 3 septembrie, Luisa Echevarria, președinta Federației Mexicane de cowboy i s-a adresat cântăreului printr-un mesaj: “cu respect și admirație îl invit să poarte costumele noastre, cele de cowboy, conform canoanelor noastre și să ne permită să fim recunoscuți în lume prin arta sa, prin alegerea costumelor noastre.”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La nici o zi distanță, artistul RBD a simțit nevoia să-și ceară scuze pentru ideea de a fi purtat un costum emblematic într-o culoare roz și asortat cu adidași. Totul a fost publicat pe pagina sa de Instagram.

“Am realizat acest filmuleț pentru persoanele care s-au simțit jignite. Îmi pare rău, nu este un costum de cowboy, eu nu sunt, este o reinterpretare a locuitorilor din Mexic, cum este și culoarea roz din Mexic, din anumite părți ale sale. Este un show, eu nu sunt cowboy, nu mă aflu într-o competiție de gen. Respect mult acea comunitate și dacă s-au simțit jigniți îmi pare rău, dar în niciun moment nu a fost așa.”, a spus.

Citește și: Anahi, trup perfect pe scenă, chiar dacă a apărut îmbrăcată în trening. Imagini fabuloase de la concertul cu trupa RBD

De asemenea, a ținut să creeze mici schimbări în vestimentația sa. Astfel, acum nu mai poartă costumul cu adidași ci cu cizme. Adan Terriquez, un cunoscut creator al unor astfel de costume din California, a fost responsabil de creearea ținute artistului RBD. Acesta a lămurit problema apărut în mediul online printr-un interviu oferit recent.

“Da, este un costum de cowboy, are toate semnalmentele. Pantalonii foarte apretați pe picior și la final foarte largi pentru a putea încălța botinele. A costat 3 mii de dolari. Mi l-au cerut într-o săptămână jumătate. A fost o muncă extenuantă, dar rezultatul a fost incredibil.”, a spus acesta.

Alfonso Herrera vorbește despre turneul RBD

Creatorul de modă consideră că deranjul a apărut din cauza culorii folosite: “Eu cred că lumea a fost deranjată pentru că este bărbat și l-a folosit într-o culoare roz foarte puternică. Aici se observă că există foarte multă dorință de exprimare între locuitorii din Mexic și SUA.”, a spus acesta.

Citește și: Anahi s-a dus spre scenă condusă de fiul ei. Imagini mai puțin văzute din spatele pregătirilor unui concert cu vizibilitate mondială

Pe 25 august, grupul RBD și-a început turneul Soy Rebelde cu primul concet în El Paso, Texas. După 15 ani de absență, artiștii au revenit pentru ultima oară alături de fani. Anahi, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez au avut o întâlnire online în luna decembrie a anului 2020.

Pe 25 august, grupul RBD și-a început turneul Soy Rebelde cu primul concet în El Paso, Texas. După 15 ani de absență, artiștii au revenit pentru ultima oară alături de fani. Anahi, Christopher Uckermann, Maite Perroni și Christian Chavez au avut o întâlnire online în luna decembrie a anului 2020.

Ca și formație, RBD provine din telenovela Rebelde care este până astăzi una dintre cele mai populare serii mexicane. Nu doar că a fost îndrăgită în țara de origine, însă producția a reușit să se ridice la nivel internațional. După turneul de ADIO din 2008, cei șase artiști au pornit pe drumuri profesionale separate. În prezent, cinci dintre cântăreți au decis să se reunească și să aducă un suflu nou celor 54 de concerte programate din data de 25 august și până la finalul anului.

În articolul

Christian Chávez a purtat un costum de mii de dolari într-un concert RBD. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x