Cihangir Ceyhan vorbește despre cel mai valoros partener pe care l-a avut pe platourile de filmare. Joacă rolul Ferit într-un serial nou

Publicat pe 09.05.2024 la 12:08 Actualizat pe 09.05.2024 la 13:13

Cihangir Ceyhan vorbește despre partenerele pe care le-a avut pe platourile de filmare de-a lungul timpului. Actorul promite o nouă producție demnă de urmărit.

actor pe platourile de filmare

Cihangir Ceyhan vorbește despre cel mai valoros partener pe care l-a avut pe platourile de filmare

Profimedia Images

Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat mai multe fotografii și filmulețe care să-i ilustreze atât viața personală cât și cea profesională. De-a lungul timpului a jucat în seriale precum Flăcările destinului și a dovedit că este cu adevărat un actor de valoare.

Cihangir Ceyham vorbește despre cel mai valoros partener pe care l-a avut pe platourile de filmare

Joacă într-o mini serie acolo unde aduce un rol de excepție. Este Ferit, un personaj pe care nu l-a mai interpretat până acum. A jucat de-a lungul timpului cu diferite partenere pe platourile de filmare, astfel că într-un interviu recent a ținut să-și spună părerea despre câteva dintre acestea. De asemenea, pe lângă munca de actor, își exercită și capacitățile de model.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A pozat pentru coperta unei reviste celebre în lume și a fost lăudat de fanii din mediul online. La întrebarea care dintre actrițele Dilan Çiçek Deniz sau Burcu Biricik au fost partenere mai potrivite pe micile ecrane acesta a transmis următoarele: „Mă înțeleg foarte bine cu ele. Am avut conversații cu amândouă. Fiecare are locul său în această viață. Mai este și Nur Sürer, despre care pot spune asta. Ea are un loc special în inima mea. Am jucat rolurile mamă și fiu, apoi am interpretat personaje total opuse.”

Citește și: Cihangir Ceyhan din Flăcările destinului revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Ulterior, Cihangir Ceyhan a continuat să-și spună părerea despre colega de platou Nur Sürer. Au jucat împreună în serialul Chrysalis, timp de trei sezoane în 2021.

“Am lucrat cu Burcu și cu Dilan, dar am practicat altceva acolo cu ele. Cu sora Nur, a fost o parte extrem de emoțională. E o actriță pe care o iubesc și avem sentimente sincere unul pentru celălalt. Persoana valoroasă pentru mine, ea este.”, a spus actorul, arată abcgazetesi.com.

Cihangir Ceyhan vorbește despre rolul din Flăcările destinului

A interpretat rolul Azer Kurtuluș în Legea familiei și Omer Atayci în Flăcările destinului. A vorbit într-un interviu din 2020 despre ce a însemnat pentru el proiectul Alev Alev.

Citește și: Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie. Actorul reușește să îmbine armonios viața personală cu cea profesională

“Când te uiți la portofoliul oamenilor care mă cunoșteau din proiectele trecute, vorbim despre persoane cu vârste cuprinse între 12 și 30 de ani. Aceștia urmăresc mai multă acțiune. Acum joc un rol pentru oamenii cu vârste cuprinse între 35 și 60 de ani care urmăresc programele de la televizor cu regularitate.”, a spus actorul. Atunci când aduce în discuție personajul Omer spune că acesta este “un copil care nu a mers niciodată pe o cale greșită.”

Recunoaște că până să-și întemeieze o familie este o persoană care flirta mult. De asemenea, se consideră cea mai nervoasă persoană din viața sa, dar și cea mai iresponsabilă. S-a născut în 1989 și de-a lungul timpului a lăsat să se înțeleagă faptul că își dorește să devină actor cu acte în regulă. Este tătic și se bucură de viața de familie în cel mai bun mod posibil. Cele mai recente dintre fotografiile publicate pe contul de socializare au lăsat să se înțeleagă faptul că rolul de tătic i se potrivește cel mai bine.

În articolul

Cihangir Ceyhan vorbește despre cel mai valoros partener pe care l-a avut pe platourile de filmare. Joacă rolul Ferit într-un serial nou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 20 mai - 2 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. Furtunile din vestul Europei ajung și în România
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x