Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie. Actorul reușește să îmbine armonios viața personală cu cea profesională

Publicat pe 26.12.2022 la 17:01 Actualizat pe 26.12.2022 la 17:34

Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie. Actorul reușește să îmbine armonios viața personală cu cea profesională.

Cihangir Ceyhan poartă un tricou negru și privește gânditor

Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie

Happy Channel

Cihangir Ceyhan din “Flăcările destinului” a reușit să-și surprindă fanii cu rolul său, iar următorul său proiect “Girl in the glass” a reușit încă o dată să se claseze în topul preferințelor.

Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie

A reușit să aducă o contribuție semnificantă de când s-a alăturat seriei “Girl in the glass”. Personajul său “Hayri” este văzut ca persona non grata, iar relația dintre “Nalan” și “Sedat” se schimbă încă o dată. Cu toate acestea, ce i se va întâmpla lui “Hayri” în această serie, doar anul 2023 va spune cu adevărat. Până să-l vedem încă o dată pe Cihangir Ceyhan pe platourile de filmare, avem șansa de a-l admira alături de cei dragi în câteva fotografii emoționante postate pe pagina personală de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 2 milioane de fani și 70 de postări urcate până în prezent, iar cea mai recentă dintre acestea a reușit să topească cu adevărat inimile internauților. Acesta a lăsat în dreptul descrierii un porumbel, ceea ce semnifică puritatea. Peste 100 de mii de aprecieri au fost lăsate la scurtă vreme.

Cu toate că rolul său din “Girl in the glass” a reușit să aducă o nouă contribuție în viața profesională a lui Cihangir Ceyhan, se pare că actorul își dorește să părăsească proiectul. Seria este o adaptare după cartea cu același nume scrisă de Gülseren Budaıcıoğlu. Cu toate că povestea a fost expusă conform romanului, anumite personaje au avut de înfruntat alte destine. A reușit să devină cunoscut în lumea întreagă grație seriei “Adana” a fost inclus în povestea “Girl in the glass” în cel de-al treilea sezon. Pe plan personal a reușit să-și cucerească fanii cu ipostaze emoționante alături de familie. O bună perioadă de timp cei care îl îndrăgesc au crezut că actorul duce o viață de burlac. Surpriza a venit atunci când Cihangir Ceyhan a dezvăluit că este căsătorit și tată de băiețel.

Cine este Cihangir Ceyhan, actorul din “Flăcările destinului”

Cihangir Ceyhan s-a născut în Adana, Turcia. A avut o copilărie extrem de grea, dat fiind faptul că mama sa a încetat din viață când actorul avea doar 2 ani.

“Mama mea a decedat în 1991. Tatăl meu este pensionar și niciodată nu s-a recăsătorit după ce a pierdut-o pe mama. Am un frate și o soră. Chiar dacă am crescut într-un cartier sărac, am reușit să ne ridicăm deasupra condițiilor în care locuiam și ne-am creat oportunități.De exemplu, toți am fost la facultate. Am pierdut-o pe mama din cauza cancerului, eu aveam doar doi ani. Îmi amintesc imagini neclare din acele zile. Am învățat de la familia mea că trebuie să fiu puternic și decent. Am învățat să vorbesc împotriva răului, au fost zile bune.”, povestește actorul, conform Seriesturkish.com.

Cihangir Ceyhan a dezvăluit într-un interviu recent că a lucrat de mic, fiind nevoit să își ajute tatăl. De asemenea, spune că s-a văzut întotdeauna “un copil al străzii”. Deși și-a dorit întotdeauna să devină fotbalist, a fost nevoit să își aleagă o altă meserie.

În articolul

Cihangir Ceyhan din „Flăcările destinului” a postat o fotografie emoționantă alături de familie. Actorul reușește să îmbine armonios viața personală cu cea profesională

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x