Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

Publicat pe 23.04.2024 la 13:42 Actualizat pe 23.04.2024 la 14:27

Diletta Leotta s-a pozat în costum de baie, cu fiica sa în brațe. Iată cât de bine arată.

Diletta Leotta s-a pozat în costum de baie, cu fiica sa în brațe. Iată cât de bine arată.

Profimediaimages.ro

Diletta Leotta este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din Italia. Jurnalista are un corp e invidiat, cu toate că în urmă cu câteva luni a adus pe lume primul ei copil.

Citește și: Cum arată Can Yaman după ce a slăbit spectaculos pentru rolul din ”Sandokan”. Actorul a stat numai în sala de forță în ultimele luni

Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut

În septembrie 2023, Diletta Leotta a născut o fetiță pe nume Aria, al cărui tată este portarul Loris Karius. Bebelușul a venit pe lume chiar în ziua în care Diletta Leotta a împlinit 32 de an.

”Azi am renăscut datorită ție. Bine ai venit, Aria! Ești cel mai minunat cadou pe care l-aș fi putut primi”, scria jurnalista în mesajul prin care anunța venirea pe lume a primului său copil.

Diletta Leotta a îmbrăcat un costum de baie din două piese, negru cu flori albe. Vedeta stă întinsă pe canapea, în timp ce își ține bebelușul în brațe.

Chiar dacă copilul e așezat pe abdomen, se observă cu ochiul liber că Diletta arată senzațional. Jurnalista este, de asemenea, nemachiată și are părul despletit.

În trecut, Diletta Leotta spunea care este secretul său pentru o siluetă de invidiat. Artista nu dădea detalii despre regimul său alimentar, doar specifica faptul că face sport zilnic, fără excepție.

”Fac sport în fiecare zi, chiar dacă am doar 20 de minute la dispoziție. Așa mă eliberez de tot stresul acumulat. Pe scurt, așa mă reîncarc. Un scaun e suficient pentru a face sport, depinde de cum îți alegi exercițiile. Nu ai nevoie de spații imense și nu e obligatoriu să mergi la sală. Fac yoga, fac exerciții care folosesc greutatea corpului. Uneori, lucrez și cu greutăți, pentru brațe și picioare”, a spus Diletta Leotta.

Citește și: Ce salarii uriașe încasează actorii principali din ”Golden Boy”. Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir primesc o avere pentru fiecare episod

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diletta Leotta și Can Yaman au fost împreună 9 luni

Diletta Leotta și Can Yaman și-au încheiat relația în toamna lui 2021, după 9 luni de iubire. Conform tabloidelor, italianca fusese copleșită de insistența lui Can de a face nuntă. Actorul i-a cerut acesteia să se căsătorească cu el la doar câteva luni după ce s-au cunoscut, dar ea a preferat să nu se grăbească.

Într-un interviu acordat emisiunii „Verissimo”, de la Canale 5, Diletta a făcut la vremea respectivă declarații despre despărțirea lor: „Alături de Can am trăit o poveste frumoasă, un vis, un basm, o dragoste la prima vedere. Suntem doi tineri de 30 de ani care s-au cunoscut, care s-au iubit, care au încercat să se bucure la maximum de această pasiune enormă.

Amândoi suntem foarte pasionali, poate chiar el mai mult decât mine, a fost foarte rapid, foarte frumos. A fost însă foarte dificil să ne ținem povestea privată, în mod clar acest lucru a cântărit foarte mult. Cererea în căsătorie a venit la o lună după ce ne-am cunoscut. Poate lucrurile au mers prea repede”.

În articolul

Cum arată Diletta Leotta în costum de baie la câteva luni după ce a născut. Fosta iubită a lui Can Yaman strălucește

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x