Cum încheie faimoasa Eiza González anul 2023. Detalii despre starea de sănătate precară a vedetei

Publicat pe 21.12.2023 la 11:12 Actualizat pe 21.12.2023 la 12:19

Actrița mexicană ce a reușit să devină un star la Hollywood susține că sfârșitul de an nu este unul perfect pentru starea sa de sănătate. Cu ce se confruntă în prezent.

actrița poartă părul desprins și vestă gri

Eiza González în cadrul unei petreceri organizate de Salma Hayek și Kristen Stewart. 14 decembrie 2023

Getty Images

Faimoasa divă care și-a început cariera în Mexic cu un rol în telenovele a punctat că anul 2023 nu a fost atât de pozitiv în plan personal pe cât s-a întâmplat în plan profesional. Cu toate acestea, așteaptă vești mai bune în 2024. Despre ce este vorba.

Cum încheie faimoasa Eiza González anul 2023. Detalii despre starea de sănătate a vedetei

De obicei discretă în ceea ce privește planurile personale, actrița originară din Mexic a decis să-și deschidă inima și să vorbească despre evenimentele care s-au succedat în 2023. Aceasta triumfă în prezent la Hollywood și printre proiectele în care a jucat se află și ‘Mr. & Mrs. Smith’.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe 18 decembrie, vedeta a lăsat mărturie pe contul de instagram mai multe fotografii și filmulețe din cadrul experiențelor pe care le-a trăit în ultimele 12 luni. Printre declarațiile sale, fanii au putut observa că actrița nu a trăit totul la intensitate maximă, așa cum s-ar putea vedea în aparență.

Citește și: Eiza González și Úrsula Corberó vor face parte din producția TV „Mr and Mrs Smith”. Anunțul de ultim moment, care este întreaga distribuție

“Acest an a fost cel mai crucial din viața mea. A fost cel mai fericit și cel mai trist. Cel mai bun și cel mai rău. Am călătorit prin lumea întreagă și am făcut ce îmi place și în același timp nu am stat pe acasă și nu a fost vorba de stabilitate.”, a transmis actrița. Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii, cea care este protagonistă în Amores Verdaderos a recunoscut că a triumfat pe plan profesional pentru a uita de grijile interioare.

“Paradoxul vieții întotdeauna continuă să mă surprindă. Am obținut atât de multe lucruri pe care le doream în timp ce plângam și mă luptam să mă ridic din pat.”, a specificat actrița, arată univison.com. Chiar dacă totul i s-a părut extrem de dificil, Eiza González a continuat să gândească pozitiv și a îndrăznit să viseze în continuare.

Eiza González și-a reluat gândurile pozitive

A ținut să-și continuie cariera profesională și să reflecteze asupra tuturor deciziilor pe care le-a luat de-a lungul vieții.

Citește și: Eiza González poate fi următoarea Wonder Women. Se spune că vedeta ar intra în universul benzilor desenate

“Să văd acest videoclip îmi amintește cât de norocoasă sunt. Viața are un impact puternic și uneori simt că aș fi într-un carusel din care nu pot să ies vreodată. Sunt recunoscătoare că am descoperit părți din minte pe care nu le-am mai văzut. Lucrez la mine mai mult ca niciodată. Am fost mai deschisă ca niciodată.”, a punctat actrița. La final de an, actrița și-a încheiat discursul într-un ton mult mai pozitiv și astfel a lăsat un mesaj motivațional pentru toată lumea.

“Cred că acest an a venit să mă întărească pentru ce va veni anul viitor. Sunt recunoscătoare celor dragi pentru că m-au avut aproape, că au avut grijă de mine și m-au iubit. Acest final de an este dulce amărui, dar să văd asta mă face să fiu plină de speranță și recunoscătoare.”, a spus. S-a zvonit că formează un cuplu cu Mario Casas, dat fiind faptul că au fost surprinși afectuoși pe parcursul călătoriei lor. Pe contul personal de instagram, Eiza González are peste 34 de mii de prieteni virutali și peste 600 de fotografii și filmulețe publicate.

În articolul

Cum încheie faimoasa Eiza González anul 2023. Detalii despre starea de sănătate precară a vedetei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x