Eiza González poate fi următoarea Wonder Women. Se spune că vedeta ar intra în universul benzilor desenate

Publicat pe 03.03.2024 la 20:50 Actualizat pe 03.03.2024 la 20:49

Potrivit unor teorii apărute în mediul online, actrița Eiza González poate fi următoarea Femei fantastică – Wonder Women. Astfel, i-ar “fura” rolul lui Gal Gadot.

Eiza González poartă un costum alb și părul lung, desprins

Eiza González poate fi următoarea Wonder Women

Getty Images

Eiza Gonzalez și-a demonstrat în repetate rânduri talentul de actriță, mai ales în lung metrajele realizate la Hollywood, acolo unde a devenit o adevărată divă. Fără îndoială, vedeta de origine mexicană ar putea intra în universul benzilor desenate. În prezent se zvonește că ar putea fi următoarea Femeie Fantastică – Wonder Women.

Eiza Gonzalez poate fi următoarea Femeie Fantastică – Wonder Women

Vedeta originară din Mexic poate fi urmărită în pelicule precum Baby driver, Bloodshot sau Godzilla vs King Kong. Acum ar fi pe punctul de a intra un universul benzilor desenate de la DC cu un personaj extrem de cunoscut ce până acum a fost jucat de Gal Gadot. Da, este vorba despre Femeia Fantastică – Wonder Women.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceste speculații i-au făcut deja pe fani să trăiască anumite iluzii și așteptări pentru viitor. A fost nevoie doar de un simplu comentariu al îndrăgitei Eiza Gonzalez pe pagina de socializare a lui James Gunn pentru ca totul să se precipite. Totul a pornit atunci când acesta a publicat pe pagina personală un mesaj: „La mulți ani, Femeii Fantastice”. Până aici, totul bine...până când a apărut un comentariu de la actrița Eiza Gonzalez și totul s-a schimbat.

Citește și: Eiza González și Mario Casas formează un cuplu. De trei luni, cei doi au apărut în mai multe momente împreună

“Această imagine este cea potrivită”, a scris aceasta. La scurtă timp a primit sute de aprecieri din partea fanilor. Mulți spun că nu este persoana potrivită pentru a intra în pielea acestui personaj, dar sunt și alții care o adoră. Aceste vorbe scrise au cauzat furori printre internauți, mai ales că propria Gal Gadot a punctat faptul că Femeia Fantastică va continua să fie prezentă în universul DC, chiar dacă ea nu va mai interpreta rolul.

De asemenea, mai multe publicații de specialitate susțin în prezent că Eiza Gonzalez va fi fără doar și poate următoarea Femeie Fantastică – Wonder Women, dat fiind faptul că Gal Gadot nu va reveni pe platourile de filmare.

Cu toate acestea, lipsește încă anunțul oficial al celor de la DC Comics pentru ca fanii actriței Eiza Gonzalez să fie într-adevăr entuziasmați. Până în prezent, ideea a rămas la nivel de zvon.

Eiza Gonzalez și Mario Casa confirmă faptul că formează un cuplu

Cei doi au fost fotografiați în Tenerife după ce au petrecut mai multe zile pline de romantism în Italia. Eiza Gonzalez pare că este implicată într-o nouă relație. Aceasta a fost surprinsă alături de actorul spaniol Mario Casas. De-a lungul mai multor săptămâni, aceștia au fost fotografiați în mai multe escapade prin Europa.

Citește și: Eiza Gonzalez a fost surprinsă de paparazzi ca o gazelă pe străzile din Los Angeles. Imaginile care au surprins fanii

Pe lângă faptul că au fost surprinși de jurnaliști, au publicat în mediul online două fotografii realizate în același loc. Nu se știe la momentul actual cum s-au cunoscut cei doi și cum a început relația. Una dintre publicațiile din Spania i-a surprins împreună într-o călătorie prin Roma și Cantabria. Ulterior, faptul că au avut postări asemănătoare de asemenea i-a dat de gol.

Eiza Gonzalez are peste 7 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente sunt colaborări pe care vedete le deține de ceva vreme.

În articolul

Eiza González poate fi următoarea Wonder Women. Se spune că vedeta ar intra în universul benzilor desenate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum fura o grupare coletele din easybox-uri. A făcut pagubă de 80.000 de euro în opt luni
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Tesla Autopilot ar fi cauzat 13 accidente fatale. Cum ar fi eșuat sistemul auto
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x