Cum trebuie să fie femeia care l-ar putea cuceri pe Can Yaman. Actorul a oferit toate detaliile

Publicat pe 02.05.2024 la 14:36 Actualizat pe 02.05.2024 la 15:36

Actorul a vorbit într-un interviu recent despre femeia care l-ar putea cuceri în viitor. Can Yaman a început filmările pentru producția Sandokan.

actor poartă un costum negru

Can Yaman vorbește despre femeia care l-ar putea cuceri

Profimedia Images

Faimosul Can Yaman își continuă traiectoria profesională în Italia, țară care l-a adoptat de ceva vreme. Actorul poate fi urmărit și în cea de-a doua variantă a producției Viola come il mare. Numele său apare alături de cele mai importante evenimente și continuă să fie o prezență importantă pe micile ecrane.

Cum trebuie să fie femeia care l-ar putea cuceri pe Can Yaman

Se pare că rapida acomodare a faimosului actor în Italia s-a datorat faputului că a studiat la un liceu italian în tinerețe. De asemenea, a păstrat aproape cultura ce i-a rămas până astăzi printre preferate, arată seriesturkish.com. Este normal ca faimosul Can Yaman să apară în emisiuni, publicații și site-uri din Italia, dată fiind incursiunea sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

S-a adaptat foarte repede acestui stil de viață, ca și când s-ar afla în propria țară. Can Yaman continuă să fie în atenția presei, atât cu viața personală cât și cea profesională. A participat recent alături de Francesca Chillemi în cadrul unei emisiuni important. Cei doi și-au exprimat părerea în legătură cu situațiile care au apărut la filmări.

Citește și: Cum vorbește Can Yaman limba engleză. Actorul a publicat un filmuleț în care continuă să învețe pentru producția Sandokan

“Francesca este complexă ca Viola, în timp ce eu sunt misterios ca personajul meu. Pe platourile de filmare am avut o perioadă bună, ne-am regăsit imediat în rolurile noastre și în același timp și în viața reală.”, a precizat Can Yaman, arată tg24.sky.it. Protagonistul din Vis de iubire a subliniat ce anume l-a deranjat în ceea ce o privește pe colega de platou, însă sub formă de glumă.

“Atunci când filmările se opresc, Francesca se uită imediat la telefon, asta mă deranjează. E mereu ocupată, spune că trebuie să organizeze lucruri cu fiica sa. În sezonul trei o să am și eu un copil și o să fim chit atunci.”, a glumit actorul.

Can Yaman regretă că a cunoscut-o “prea târziu” pe Francesca Chillemi

Lăsând gluma la o parte, actorul din Mr. Wrong a povestit care sunt planurile sale în viața personală.

“Imediat cum o să găsesc femeia potrivită, poate la fel de frumoasă ca Francesca, o s-o fac. E greu să găsesc una la fel de frumoasă, ceea ce trebuie să spun pentru că a lucrat cu mine, este cu atât mai frumoasă. E păcat că am cunoscut-o puțin prea târziu.”, a spus Can Yaman. Francesca Chillemi a primit imediat complimentele partenerului său și a ținut să lase câteva declarații.

Citește și: Actorul Ali Gözüşirin calcă pe urmele lui Can Yaman. A devenit extrem de îndrăgit în Italia

“Așa este în fiecare zi, mereu mă provoacă. Și eu fac asta, dar evit aici. Se aprinde foarte ușor.”, a menționat actrița de origine italiană. Actorul urmează să joace rolul principal în producția Sandokan. Într-un alt show televizat, acesta a jucat un mic joc alături de Cristiano Malgioglio. Acesta din urmă a fost legat la ochi și a fost nevoit să recunoască personajul ce se afla în fața sa, acesta fiind Can Yaman.

“Niciodată n-am mai atins mușchi ca ăștia. Nu-mi spuneți că este Channing Tatum că o să leșin.”, a spus artistul. Ulterior a menționat: “Nu este Channing Tatum, dar îmi place de el. Maria, pot să-l iau acasă? Am o poveste de dragoste din Turcia.”

În articolul

Cum trebuie să fie femeia care l-ar putea cuceri pe Can Yaman. Actorul a oferit toate detaliile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 mai 2024. Berbecii au parte de un moment de claritate mentală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O turistă din Marea Britanie, şocată de cât costă o cafea în Cluj-Napoca. "Doamne, e acelaşi preţ ca în UK"
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Aluat simplu pentru tarte. Rețeta clasică de aluat fraged
Catine
5 semne că pielea ta este stresată. Care sunt recomandările specialiștilor
useit.ro
Clone AI ale rudelor decedate sunt vândute în China. Ce preț au copiile cu inteligență artificială
as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe săptămână. Cum afectează numărul lor nivelul colesterolului
Spynews
Rețetă de prăjitură cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend
DeParinti
Greșeli de disciplină pe care le poți face la început de drum. Cum îți poți educa micuțul în mod corect
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale mesteacănului. La ce se folosesc
HelloTaste
Fursecuri nor cu lămâie. Cele mai fragede și mai aromate prăjiturele
x