Can Yaman și Francesca Chillemi vorbesc despre proiectul lor profesional și multele altele în cel mai recent interviu. Despre ce este vorba

Publicat pe 30.09.2022 la 12:30 Actualizat pe 30.09.2022 la 13:36

Can Yaman și Francesca Chillemi vorbesc despre proiectul lor profesional și multele altele în cel mai recent interviu. Despre ce este vorba.

Can Yaman și Francesca Chillemi stau unul lângă celălalt pe covorul roșu și poartă vestimentații de gală

Can Yaman și Francesca Chillemi în cadrul Venice International Film Festival. 6 sept. 2022

Getty Images

Can Yaman colaborează cu frumoasa actriță de origine italiană Francesca Chillemi în cel mai recent serial. Rolul de protagonist nu îi este străin, așa că nici de această dată nu s-a dezis de această fișă a postului. Cei doi au strălucit unul lângă celălalt și în cadrul celei de-a 79-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

Can Yaman și Francesca Chillemi vorbesc despre proiectul lor profesional și multele altele în cel mai recent interviu

După despărțirea de Diletta Leottea, faimosul actor de origine turcă a decis să se dedice exclusiv planurilor profesionale, astfel că nicio urmă a relațiilor personale nu a mai fost depistată. După ce s-a aflat faptul că îndrăgitul Can Yaman joacă alături de Francesca Chillemi în “Viola come il mare”, multe zvonuri au apărut cu privire la ceea ce se petrece între cei doi dincolo de platourile de filmare. Dacă în declarații au fost foarte rezervați, pe covorul roșu și în cadrul interviurilor, privirile nu au mințit pe nimeni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, până acum actorii au vorbit exclusiv despre proiectul la care au lucrat împreună și au adăugat multe alte detalii pentru fanii de pretutindeni. “Viola Vitale” și “Francesco Demir”, așa cum se fac cunoscuți în noul serial, Can Yaman și Francesca Chillemi debutează pentru prima oară ca și colegi de platou. Actrița a declarat că vedeta de origine turcă a luat un astfel de angajament cu mult curaj.

“Să filmez un serial într-o altă limbă străină ca și protagonist este un angajament nebunesc.”, a spus Francesca Chillemi, vedeta care stă în cele mai multe dintre interviuri alături de Can Yaman. Vedeta a declarat că de-a lungul timpului a luat parte în cadrul multor proiecte internaționale, însă de cele mai multe ori a folosit doar limba engleză printre străini.

Dacă faimosul Can Yaman a studiat timp de cinci ani limba italiană, Francesca Chillemi s-ar arăta dispusă să-și depășească limitele și să procedez la fel în privința limbii turce.

Ce spune Can Yaman despre proiectul alături de Francesca Chillemi

Dacă Francesca Chillemi a vorbit despre planurile sale profesionale de viitor, Can Yaman s-a arătat mai dornic să vizeze partea personală a vieții sale.

“Am acest sentiment că mi-ar sta bine ca tată. Sunt foarte entuziasmat la acest gând. Poate că ar trebui să am un copil, nu știu, tu ce spui Francesca?”, a declarat Can Yaman pentru Opentapes.org. Actorul de origine turcă spune că și-a depșit frica de a filma într-o altă țară decât a sa, într-o altă limbă străină mult diferită de cea pe care a vorbit-o întotdeauna.

Citește și: Tolga Pancaroglu din “Moștenirea” a postat o imagine în mediul online și a reușit să-i uimească pe fani. Cum se îmbracă vedeta pentru anumite ședințe foto

“Am muncit mult.”, așa cum a spus Francesca, a subliniat vedeta de origine turcă. Can Yaman spune că a studiat cinci ani de italiană în liceu și că baza acestei limbi a fost întotdeauna acolo.

“Ar fi fost aproape imposibil să înveți italiană din turcă atât de bine. Deci, evident, a fost o bază minimă. Devotamentul lui a depășit așteptările tuturor. Recunosc asta.”, a completat actrița de origine italiană. Astfel, toată lumea poate observa cu ușurință legătura dintre ei.

În articolul

Can Yaman și Francesca Chillemi vorbesc despre proiectul lor profesional și multele altele în cel mai recent interviu. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Cine a fost românul celebru care a fost febleţea lui Naomy: „Cel mai drăguţ!” Ce a putut spune despre Adrian Mutu
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Oana Lis a început să-și vândă lucrurile din casă! Soția lui Viorel Lis, apel disperat: ”Am probleme mari de rezolvat” / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x