David Zepeda vorbește despre presupusa ceartă cu Fernando Colunga. Ce spune actorul și care este adevărul

Publicat pe 23.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 23.03.2024 la 18:49

David Zepeda și-a oferit versiunea în cazul speculațiilor legate de o posibilă ceartă cu Fernando Colunga. Ce s-ar fi întâmplat între celebrii actori.

David Zepeda poartă un palton negru, iar Fernando Colunga un sacou negru și zâmbește

David Zepeda vorbește despre presupusa ceartă cu Fernando Colunga

Happy Channel

S-a zvonit că David Zepeda nu își mai dorește să joace în telenovela El maleficio dată fiind o ceartă pe care ar fi avut-o cu Fernando Colunga. Cu toate acestea, actorul care a jucat împreună cu Dulce Maria, a ținut să lămurească totul într-un interviu.

David Zepeda vorbește despre presupusa ceartă cu Fernando Colunga

Numele lui David Zepeda a răsunat îndelung pe parcursul audițiilor pentru telenovela El maleficio, remake produs de Jose Alberto Castro. Actorul nu a căzut la un acord cu echipa de producție. Se pare că motivele nu au avut legătură cu rivalitatea pe care se spune că ar fi avut-o cu Fernando Colunga.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deci, ce s-a întâmplat între David Zepeda și Fernando Colunga? Într-o discuție cu jurnaliștii, acesta a vorbit despre proiectele sale profesionale și cum se întrevede viața la vârsta de 50 de ani. Cât despre colegul său, a dorit să lămurească toate speculațiile apărute în mediul online.

A mărturisit că îl cunoaște pe Fernando Colunga din 2010, atunci când au jucat împreună în telenovela Soy tu duena. De atunci și-au construit o prietenie bazată pe respect, total îndepărtată de presupusele certuri care s-au inventat.

Citește și: Cine este Blanca Soto, actrița care i-a dăruit primul copil lui Fernando Colunga. Fostul ei soț a murit înainte de a împlini 1 an de căsnicie

“El este un actor cu o traiectorie lungă, am lucrat deja împreună și ai ce învăța de la el, este o persoană dedicată. Nimic din ceea ce s-a spus nu este adevărat. Îl cunosc pe Fernando de câțiva ani, de când am lucrat împreună la telenovela Soy tu duena, alături de Lucero.

De atunci avem o relație bazată pe sentimente frmoase, o prietenie de ani buni, îi port un mare respect. Au fost alte probleme care nu m-au lăsat să participat în cadrul proiectului El Maleficio.”, a spus Davd Zepeda.

Care este motivul pentru care David Zepeda nu va participa în cadrul telenovelei El Maleficio

A lămurit situația cu Fernando Colunga, dar a ținut să transmită și motivul pentru care nu joacă în producția El Maleficio. De asemenea, Jose Alberto Castro a vorbit despre întoarcerea actorului din La Usurpadora pe micile ecrane, după o lungă absență.

Citește și: “Pienso en ti”: Totul despre întoarcerea faimoasei Dulce María la Televisa alături de David Zepeda

“Am vorbit, dar nu s-a putut, așa sunt lucrurile în televiziune. În telenovele mă uit foarte mult la istorie, la producători. Sunt unii cu care încă nu am lucrat, dar mi-ar plăcea să o fac.”, a spus Davd Zepeda. În ceea ce-l privește, speculațiile nu îl preocupă.

“Nu-mi place să lămuresc situații din viață, dar o s-o fac pentru a nu exista neînțelegeri. Adevărul mereu iese la iveală. Nu există diferențe, nu există certuri, el este un actor cu o traiectorie largă, sunt lucruri pe care le mai am de învățat, este un actor care se dedică cu totul.”, a concluzionat acesta, arată univision.com.

David Zepeda are peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe până în prezent.

“Uneori nu trebuie să uităm că ce este mai frumos în viață, e gratis.”, a scris actorul într-un dintre postările sale.

În articolul

David Zepeda vorbește despre presupusa ceartă cu Fernando Colunga. Ce spune actorul și care este adevărul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Oaza de linişte din inima Transilvaniei, unde te poţi răsfăţa la poalele munţilor înconjurat de un peisaj exotic: "Mirific!"
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
„Mi-au plăcut aventurile!” Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: „Când soţul pleca…”
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x