“Pienso en ti”: Totul despre întoarcerea faimoasei Dulce María la Televisa alături de David Zepeda

Publicat pe 17.03.2023 la 12:52 Actualizat pe 17.03.2023 la 13:28

“Pienso en ti”: Totul despre întoarcerea faimoasei Dulce María la Televisa alături de David Zepeda.

David Zepeda stă cu capul sprijinit de cel al faimoasei Dulce Maria

Totul despre întoarcerea faimoasei Dulce María la Televisa alături de David Zepeda

Instagram

Membra RBD a revenit la Televisa, asta după ce în 2018 s-a zvonit faptul că ar putea lucra cu altă companie producătoare. După 5 ani de absență, Dulce María a revenit pe platourile de filmare alături de nimeni altul decât celebrul David Zepeda. Producția originală creată de Ximena Suarez se așteaptă a fi un total succes.

“Pienso en ti”: Totul despre întoarcerea faimoasei Dulce María la Televisa alături de David Zepeda

Telenovela “Pienso en ti” este cea care o aduce din nou pe Dulce María în fața fanilor. S-a zvonit faptul că în 2018 urma să joace în producția Muy padres, însă planurile s-au schimbat pe parcurs, date fiind clauzele contractului. Abordând o temă destul de personală din punct de vedere profesional, vedeta RBD va juca rolul “Emilia”, o femeie ce dorește să-și înfrunte familia și toate obstacolele în drumul său către realizarea visurilor. Pe același teren îl întâlnește pe José Ángel ( David Zepeda), idolul său, și de acolo va începe povestea lor de iubire.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Emilia, o femeie tânără ce înfruntă voința mamei și a tuturor pentru a-și urma visul de a deveni cântăreață. Atunci când Emilia îl cunoaște pe Angel, idolul său și idolul multora, găsește forța pentru a-și urma visul, fără să-și imagineze că va fi ea, vocea sa, care îi vor oferi lui iluzia vieții speciale. Angel îi va oferi aripi Emiliei, iar ea îi va oferi lui putere. Cu toate acestea, pentru ca perechea să fie fericită, va trebui să înfrunte mai multe probleme de-a lungul timpului.”, se arată în sinopsisul oficial.

Citește și: Cum arată copiii lui Paco Álvarez, soțul faimoasei Dulce María. Artista a devenit mămică pentru prima oară, însă producătorul mexican a cunoscut în prima căsnicie rolul de tătic

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără și José Elías Moreno, Lore Graniewicz, Alexis Ayala, Karla Díaz, Brandon Peniche, Eugenia Cauduro, Yolanda Ventura, Federico Ayos, Sebastián Poza, Claudia Silva, Henry Zakka, María Fernanda García, Ramiro Tomasini, José Luis Badalt, Julia Argüelles și Edward Castillo.

Despre noul proiect profesional al faimoasei Dulce María

Despre noul proiect pe care Dulce María s-a gândit să-l accepte cu brațele deschise, ea însăși a mărturisit că a observat mai multe similarități între personajul său și ea însăși. De asemenea, totul are legătură și cu începuturile carierei sale în Mexic.

Citește și: Dulce Maria a împlinit 37 de ani. Ce poza atipică a publicat de ziua sa vedeta RBD: "Mulțumesc pentru tot ceea ce m-a făcut femeia de astăzi"

“Sunt foarte emoționată pentru că în primul rând implică muzica, nu pot să vă spun prea multe, dar personajul meu visează să fie cântăreață. Ea nu știe nimic despre dificultățile care îi apar în cale pe parcurs, doar vrea să-și îndeplinească un vis și are inocența aceea de a avea un vis, fără să știe despre lucrurile rele care se pot întâmpla pe drum.”, a menționat Dulce María în fața presei. Cât despre David Zepeda, acesta mărturisește că împarte aceeași bucurie de a cânta, fiind motivul pentru care a decis să accepte rolul.

“Este un proiect special cu un personaj foarte complex care se întoarce la iluzia dragostei cu un fan pe care îl va interpreta Dulce María. Mie îmi place muzica și de aceea mi-a plăcut ideea.”, a dezvăluit David Zepeda. Fanii s-au arătat nerăbdători în mediul online și pe pagina oficială a producției au lăsat nenumărate comentarii.

În articolul

“Pienso en ti”: Totul despre întoarcerea faimoasei Dulce María la Televisa alături de David Zepeda

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x