De ce Mehmet Günsür nu a mai apărut în niciun serial. Ce pregătește îndrăgitul actor

Publicat pe 09.04.2024 la 17:56 Actualizat pe 11.04.2024 la 19:21

Mehmet Günsür a dezvăluit motivul pentru care nu a mai acceptat să joace în nicio producție. Ce pregătește îndrăgitul actor.

Mehmet Günsür a dezvăluit motivul pentru care nu a mai acceptat să joace în nicio producție. Ce pregătește îndrăgitul actor.

Profimediaimages.ro

Mehmet Günsür este unul dintre cei mai iubiți actori și fanii îi simt lipsa pe micile ecrane. Starul spune că are multe oferte și trebuie să cântărească bine lucrurile înainte de a accepta un rol.

Citește și: Dilan Telkök și Berkay Hardal au dezvăluit sexul bebelușului. Actorii vor deveni părinți în doar câteva luni

De ce Mehmet Günsür nu a mai apărut în niciun serial. Ce pregătește îndrăgitul actor

După ce producțiile turcești au cucerit publicul, tot mai mulți actori își fac un nume. Este cazul și al lui Mehmet Günsür, care primește cuvinte de laudă pentru munca sa.

Actorul, în vârstă de 48 de ani, a discutat despre faptul că serialele turcești sunt tot mai apreciate.

”Totul are parcursul său, fiecare epocă are noi emoții. Industria serialelor TV turcești a parcurs și ea un drum lung. Pe măsură ce calitatea crește, aceasta atrage atenția altor culturi.

Din nefericire, întrucât locuiesc în străinătate, nu pot urmări serialele de televiziune sau mă uit mult la televizor. În general, îmi place să urmăresc filme și documentare, iar dacă trebuie să mă uit la televizor, urmăresc online. Acasă nu există o astfel de situație cu privire la televiziune.”, a zis el.

Mehmet Günsür, care nu a mai fost văzut în niciun proiect după ce a jucat în ”Kül” (Cenușă), se află în plin proces de evaluarea a ofertelor pe care le-a primit.

Celebrul actor a declarat că există câteva proiecte care i-au captat interesul și pe care le negociază pentru că își dorește să se întoarcă în serialele de televiziune, seriesturkish.

Citește și: Postarea bizară a Thalíei după ce s-a zis că s-a despărțit de Tommy Mottola. Ce a publicat în legătură cu presupusa amantă a soțului

Cum a ajuns celebru Mehmet Günsür

Mehmet Günsür s-a născut în 1975, fiind al doilea copil al unei familii de origine tătară.

Mama sa, Sibel, a fost conferențiar, iar tatăl său, Teoman, a fost un inginer industrial care a absolvit Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu și a lucrat în diferite domenii. Sora sa mai mare, Zeynep Günsür Yüceil, este coregrafă de balet modern.

Mehmet Günsür și-a început cariera de actor la vârsta de șapte ani, apărând în diverse reclame. La vârsta de 14 ani, a apărut în serialul Geçmiș Bahar Mimozaları alături de actori precum Rutkay Aziz, Filiz Akın și Müșfik Kenter.

După ce a absolvit Liceul Italian, a intrat la Facultatea de Comunicare din cadrul Universității Marmara. Günsür a susținut concerte cu un grup muzical și a condus un restaurant timp de patru ani.

Cu ajutorul unui prieten, a dat o audiție pentru un rol în filmul Hamam. După filmarea de probă, a fost acceptat pentru rol. După acest film, a decis să se orienteze spre actorie.

Citește și: Cine e cântăreața cu care Emrah din ”Dragoste și ură” a fost căsătorit 8 ani. Au doi copii împreună

În articolul

De ce Mehmet Günsür nu a mai apărut în niciun serial. Ce pregătește îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x