Dilan Telkök și Berkay Hardal au dezvăluit sexul bebelușului. Actorii vor deveni părinți în doar câteva luni

Publicat pe 10.04.2024 la 17:09 Actualizat pe 10.04.2024 la 18:12

Dilan Telkök și Berkay Hardal au dezvăluit sexul bebelușului. Cei doi au împărtășit momentul cu fanii lor de pe Instagram.

colaj de imagini cu 	Dilan Telkök și Berkay

Dilan Telkök și Berkay Hardal au dezvăluit sexul bebelușului. Cei doi au împărtășit momentul cu fanii lor de pe Instagram.

Îmbrăcați în alb, Dilan Telkök și Berkay Hardal au strălucit la petrecerea de gender reveal. Actorii au organizat o masă cu apropiații și, înainte de a se ospăta, au dezvăluit sexul bebelușului.

Citește și: Femeia cu care Özcan Deniz a fost la un pas să se căsătorească. S-au despărțit pentru că ea a refuzat să se mute în Turcia

Dilan Telkök și Berkay Hardal au dezvăluit sexul bebelușului

Pe 12 octombrie 2019, Dilan Telkök și Berkay Hardal s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii speciale. Doi ani mai târziu, au făcut și nunta, la care mireasa a purtat o rochie superbă.

Recent, la începutul lunii martie 2024, cei doi au anunțat că urmează să devină părinți. În fotografiile folosite în anunț, cei doi se sărută, iar actrița arată ecografia.

În imagini este vizibilă burtica vedetei, care este destul de proeminentă. ”Micul nostru secret pe care am vrut să-l împărtășim cu voi de ceva vreme”, au scris cei doi.

Iată că a venit momentul ca Dilan Telkök și Berkay Hardal să anunțe sexul bebelușului. La mai bine de o lună de la anunțul că vor deveni părinți, ei au dezvăluit că vor avea un băiețel. Îmbrăcați în alb, viitorii părinți au ales să împărtășească momentul cu fanii lor.

Înainte de acest moment, cei doi au ales un cleștișor de culori diferite. Actrița a ales unul de culoare roz, pe când actorul a optat pentru albastru.

Citește și: Demet Özdemir calcă pe urmele lui Can Yaman și face un pas măreț în carieră. La ce proiect a participat recent în Italia

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de iubire dintre Dilan Telkök și Berkay Hardal

Berkay Hardal și Dilan Telkök s-au cunoscut în urmă cu șase ani. Actorul s-a îndrăgostit de Hira Koyuncuoğlu pe platourile de filmare ale unui serial, iar povestea cu Dilan a început la scurt timp după ce s-a despărțit de Hira.

În 2019, Berkay Hardal și Dilan Telkök s-au cununat civil. Nu au putut avea o nuntă din cauza pandemiei, așa că au avut frumosul eveniment în 2021.

Cei doi locuiesc departe de Istanbul, într-o casă superbă, în Muğla Köyceğiz. Soții, care duc o viață liniștită în cartierul Köyceğiz din Muğla, și-au construit propria casă.

Citește și: Diletta Leotta a postat prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Loris Karius, iar internetul a explodat. De ce a fost pusă la zid mămica

În articolul

Dilan Telkök și Berkay Hardal au dezvăluit sexul bebelușului. Actorii vor deveni părinți în doar câteva luni

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"N-am văzut de când sunt așa ceva!" Potop cu grindină în Prahova. Mașini înghițite de ape și strat de gheață chiar și de 10 cm, la Vâlcănești
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Ce s-a ales de femeia care a fost timp de 8 ani amanta fratelui soţului său. Cum arată la 41 de ani
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x