Deniz Can Aktaş din Agenția de talente și sentimente revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Publicat pe 09.02.2024 la 11:00 Actualizat pe 09.02.2024 la 10:39

Deniz Can Aktaş face echipă cu actrița Miray Daner în cel mai recent proiect profesional. Află detalii despre o nouă poveste de dragoste din Turcia.

Deniz Can Aktaş poartă o cămașă neagră cu mâneci lungi

Deniz Can Aktaş din Agenția de talente și sentimente revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Happy Channel

Miray Daner și Deniz Can Aktaş formează noul cuplu de pe micile ecrane. Actorii sunt pregătiți să aducă o poveste de dragoste inedita în Turcia prin serialul Hudutsuz Sevda (Boundless Love).

Deniz Can Aktaş din Agenția de talente și sentimente revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional

Fanii celebrilor actori s-au arătat deja extrem de entuziasmați în mediul online și se așteaptă ca serialul să înceapă în luna septembrie a anului 2023. Miray Daner a demonstrat o performanță incredibilă în Kara Thata în 2022 și i-a încântat pe telespectatori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cât despre Deniz Can Aktaş, Acesta a jucat rolul Ömer în Doctorul orașului ( Kasaba Doktoru (Town Doctor) ce a avut premiera în 2022 și 2023. Totuși, a primit recunoaștere internațională cu personajul pe care l-a interpretat în Agenția de talente și sentimente. Faptul că cei doi actori renumiți se află împreună pe platourile de frilmare și vor avea parte de același proiect profesional a făcut ca totul să aibă un impact major în social media.

Citește și: Mert Ramazan Demir din “Golden Boy – Dragoste rebelă” a îmbrăcat o ținută all-black. Privirea intensă a atras după sine tot mai multe aprecieri și comentarii

Nu mai este nicio surpriză faptul că împreună se așteaptă a fi un succes. Mesut Aksuta și Esra Dermancıoğlu sunt două dintre numele care s-au anunțat ca făcând parte din distribuție arată seriesturkish.com. Halil İbrahim și Zeynep sunt personajele care se așteaptă în cadrul producției. După ce a revenit în Doctorul orașului, actorul a primit nenumărate comentarii în mediul online. Cu toate acestea, una dintre fotografiile distribuite i-a îngrijorat pe fani.

Urma să joace în piesa de teatru Romeo și Julieta, însă a ținut să le arate tuturor o imagine cu ochiul său învineți. Astfel, milioane de fani s-au întrebat ce s-a întâmplat cu adevărat.

“Ca un începător în selfie, am întâmpinat probleme. Totul a trecut acum, mulțumesc”, a scris acesta. Acesta formează un cuplu cu actrița Hafsanur Sancaktutan, dar a jucat în același film cu Alina Boz.

Cine este Miray Daner, vedeta care va fi alături de faimosul Deniz Can Aktaş în cel mai nou serial turcesc

Născută pe 15 ianuarie 1999, Miray Daner a câștigat un premiu în cadrul Golden Butterfly Award pentru rolul Hilal în Vatanım Sensin, serial în care a jucat alături de Halit Ergenç și Bergüzar Korel. Și-a început cariera de mică, încă de la vârsta de 7 ani.

Citește și: Burak Deniz apare fără tricou în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actorul își prezintă noul proiect profesional

A studiat engleză în care unui liceu din Turcia. A studiat violoncel, pian și canto în aceeași instituție de învățământ, iar ultimul an l-a petrecut în cadrul Mimar Sinan. Este verișoara actorului Aras Bulut İynemli.

La vârsta de 9 ani a jucat 121 de episoade în Papatyam cu rolul Gonca. A interpretat rolul Sabiha Gökçen, prima femeie pilot din Turcia și copilul adoptat al conducătorului Mustafa Kemal Atatürk. La vârsta de 17 ani a jucat rolul Hilal în Vatanım Sensin. A format un cuplu cu fotbalistul turc Oğulcan Engin, fiul faimoasei cântărețe Seda Sayan și al fotbalistului Sinan Engin. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe. Actrița se află în vacanță, după cum arată și imaginile postate.

În articolul

Deniz Can Aktaş din Agenția de talente și sentimente revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x