Burak Deniz apare fără tricou în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actorul își prezintă noul proiect profesional

Publicat pe 07.05.2023 la 21:15 Actualizat pe 07.05.2023 la 18:34

Burak Deniz apare fără tricou în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actorul își prezintă noul proiect profesional într-o ipostază de revistă.

Burak Deniz poartă o cămașă neagră deschisă la gât

Burak Deniz apare fără tricou în cea mai recentă fotografie din mediul online

Profimedia Images

Burak Deniz a reușit să creeze controverse cu cea mai recentă apariție a sa în mediul online. Actorul turc a publicat o fotografie realizată pentru cel mai nou proiect profesional.

Burak Deniz apare fără tricou în cea mai recentă fotografie din mediul online

Este unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia, situându-se de fiecare dată pe cele mai bune locuri din topuri. Nu ezită să prezinte părți din viața sa personală și profesională în mediul online, iar cea mai recentă fotografie distribuită a reușit să impresioneze fără doar și poate. Postarea a făcut furori la scurtă vreme, iar cei care îl îndrăgesc nu au putut să rămână indiferenți față de trupul perfect al actorului. O scurtă prezentare a celui mai nou serial în care Burak Deniz joacă rolul de protagonist, “Shahmaran”, un proiect SF turcesc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au apărut deja mai multe secvențe din seria digitală, acolo unde joacă împreună cu Mert Ramazan Demir și Serenay Sarikaya. Burak Deniz, actorul care utilizează frecvente rețelele sociale, are peste 6 milioane de internauți ce îi urmăresc viața. S-a zvonit chiar faptul că ar forma un cuplu cu colega sa de platou, însă toate acestea au rămas de domeniul trecutului după declarațiile celor doi.

Citește și: Burak Deniz, Serenay Sarıkaya și Mert Ramazan Demir apar împreună pe coperta unei reviste. Cei trei sunt colegi de platou în serialul “Shahmaran”

Burak Deniz a format un cuplu cu Didem Soydan, însă îndrăgostiții au decis să se despartă după o lungă perioadă de iubire. Motivele finalului fără precedent au început să apară pe internet, însă vedeta a lămurit totul.

“Suntem oameni mari. Relațiile vin și pleacă. Ne continuăm viețile într-un ritm normal cu respect și dragoste.”, a declarat Didem Soydan, potrivit ahaber.com.tr. Aceasta și-a exprimat părerea despre noul proiect profesional al fostului său partener.

“Am fost pe platourile de filmare când eram cu Burak. Am văzut filmările, au făcut o treabă foarte bună.”, a spus aceasta. Cât despre ideea că actorul ar forma un cuplu cu Serenay Sarikaya, aceasta și-a prezentat declarațiile oficiale.

“Sunt o persoană care lasă întotdeauna de la ea într-o relație. Nu pot să fiu controlată sau băgăcioasă, așa cum fac în viața profesională. Mă las purtată de val, dar nu trebuie neapărat să fie vorba despre relații, se întâmplă cu oamenii la care țin.”, a spus vedeta.

Latura mai puțin cunoscută a lui Burak Deniz, actorul de origine turcă ce a făcut senzație și în România

Una dintre marile senzații ale Turciei este Burak Deniz, actorul care a reușit să impresioneze în tot mai multe seriale care au ajuns rapid preferatele fanilor. Născut pe 17 februarie 1992 în Ismit, a studiat istoria artei și mai târziu s-a reîntors pe băncile facultății pentru a studia sociologia. Cu toate acestea, viața sa era destinată actoriei.

Citește și: Burak Deniz a fost surprins în parcul de distracții. Fanii nu au avut ocazia să-l vadă în acest fel

“În școală, pe la 17 ani, a început să mă interseze și am început să studiez.”, a declarat Burak Deniz într-un interviu. Până în prezent a jucat în 10 seriale și două filme. Profesia l-a făcut să lase Turcia pentru Italia pentru a filmat în cadrul “Le fate ignoranti”, mini serie pentru Disney Plus. În 2023, acesta revine pe platourile de filmare pentru serialul “yi Yabancı”, alături de Hande Erçel. Iubitor de animale, prezintă pe pagina sa de socializare fotografii cu micuțele necuvântătoare de fiecare dată când are ocazia.

În articolul

Burak Deniz apare fără tricou în cea mai recentă fotografie din mediul online. Actorul își prezintă noul proiect profesional

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x