Doğukan Güngör a experimentat aceeași idee din serialul “Șerbet de afine” și în viața reală. Despre ce este vorba

Publicat pe 25.01.2024 la 19:00 Actualizat pe 25.01.2024 la 10:20

Doğukan Güngör a devenit cunoscut odată cu rolul de protagonist din serialul “Șerbet de afine”. S-a spus că are același temperament ca al personajului său, iar acum că a experimentat aceeași idee ca în celebra producție.

Doğukan Güngör stă lângă colegii de platou și zâmbește

Doğukan Güngör a experimentat aceeași idee din serialul “Șerbet de afine” și în viața reală

Instagram

Doğukan Güngör a reușit să atragă atenția tuturor cu rolul lui Hamit în serialul “Pasărea de smarald” ( Zümrüdüanka ), însă ceea ce l-a adus mai aproape de fanii din întreaga lume a fost producția “Șerbet de afine” unde a intrat în pielea personajului “Fatih”.

Doğukan Güngör a experimentat aceeașI idee din serialul “Șerbet de afine” și în viața reală

A împărțit platourile de filmare cu celebra Sıla Türkoğlu și a declarat că sezonul cu 29 de episoade a fost extrem de obositor. Povestea vine să arate problemele pe care le întâmpină cuplul format din Fatih și Doğa, doi tineri care unor familii complet opuse. Diferențele culturale, de gândire și tot ceea ce se mai observă pe parcurs le va îngreuna situația.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serialul “Șerbet de afine” a dezvăluit fără doar și poate o poveste extraordinară. Doğukan Güngör este acum unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia.

“Cred că cel mai mare factor pentru care lumea se uită la acest serial este pentru că-și vede picături din viață acolo. În timp ce citeam scenariul și lucram pe platourile de filmare, îmi dădeam seama că văd bucăți din viața mea acolo.”, a declarat Doğukan Güngör. A dezvăluit că mama sa este din Grecia și tatăl său din Azerbaijan, astfel că de-a lungul vieții a experimentat diferențe culturale în propria viață.

Citește și: Afra Saraçoğlu și Sıla Türkoğlu: competiție pe micile ecrane și în viața amoroasă. Detalii despre cele două vedete din Turcia

“Sunt combinația a două familii cu diferențe culturale și sociale. Pot să spun că cei din partea tatălui sunt mai conservatori, dar cei din partea mamei sunt mai diferiți, seculari. Am descoperit moduri diferite de tra în propria viață.”, a spus actorul. Serialul are în prezent proprii fani, iar personalitatea lui Fatih a devenit cu atât mai interesantă cu cât a ridicat mai multe reacții în mediul online.

“Eu joc rolul unui bărbat interesant. Desigur, sunt răspunsuri interesante la adresa lui. Sunt și reacții neașteptate.”, a mai spus acesta.

Cum explică Doğukan Güngör criticile negative ale fanilor la adresa personajului său

Actorul a explicat și care este ideea reacțiilor negative la adresa personalității personajului său din serialul “Șerbet de afine”. Acest lucru pare a fi un indicator al faptului că totul decurge într-o direcție pozitivă.

Citește și: Anul 2023 va fi reamintit ca o perioadă de victorie pentru Sıla Türkoğlu. Ce realizări profesionale a avut vedeta

“Ca artist mă face să fiu fericit reacția publicului și să văd că oamenii se implică în poveste atât de mult. Toți colegii mei sunt la fel de fericiți.”, a declarat. A subliniat că și propria lui mamă a avut de comentat în ceea ce privește comportamentul lui Fatih.

“Fiul meu este de ajuns, nu face asta.”, a spus aceasta. Are peste 400 de prieteni virutali pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea este chiar de pe platourile de filmare “Șerbet de afine”. Se spune că formează un cuplu cu Seray Kaya din “Micuța rază de soare”, însă cei doi au declarat că sunt doar prieteni.

Printre actorii din distribuție se numără Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Gospel Specialist, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz and Tuana Gizem Uzunlar.

În articolul

Doğukan Güngör a experimentat aceeași idee din serialul “Șerbet de afine” și în viața reală. Despre ce este vorba

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x