Engin Akyürek este bărbatul rolurilor romantice. Ce personaje a interpretat până în prezent

Publicat pe 10.03.2024 la 20:30 Actualizat pe 08.03.2024 la 17:54

Engin Akyürek joacă rolul principal în serialul Numele meu este Farah alături de faimoasa Demet Özdemir. Află ce alte personaje a mai interpretat actorul turc.

actor poartă o cămașă albă și sacou negru

Engin Akyürek este bărbatul rolurilor romantice

Profimedia Images

Un lucru este cert în legătură cu faimosul Engin Akyürek și asta are legătură cu rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Biografia sa a devenit o încântare și toți vor să știe cum este actorul în viața personală. Este drept că a interpretat multe personaje romantice, iar asta i-a adus o anumită prestanță.

Engin Akyürek este actorul rolurilor romantice

Este probabil cel mai căutat actor atunci când vine vorba despre serialele emoționante transmite din Turcia. Talentul său i-a adus renumele de romantic, astfel că a avut de-a lungul timpului partenere superbe pe micile ecrane. Știm deja că popularitatea sa a depășit granițele Turciei, la fel ca și contemporanii Can Yaman, Kıvanç Tatlıtuğ și Kenan İmirzalıoğlu. Engin Akyürek este de asemenea o figură internațională. Dar ceea ce îl face extrem de prețios este faptul că fanii nu îl consideră deloc arogant.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are abilități de scriitor, este filantropist și trăiește o viață simplă, așa cum putem vedea adesea din fotografiile pe care le publică în mediul online. Până acum, este de ajuns! Să aruncăm o privire mai amănunțită asupra istoriei sale.

Citește și: Serialul Osman Întemeietorul – Kuruluş Osman cu Burak Özçivit în rol principal a câștigat 4 premii importante. Continuă succesul în sezonul 5

Născut pe 12 octombrie 1981 în Ankara, a absolvit Universitatea din Ankara, departamentul de istorie. Surprinzător este că protagonistul din Numele meu este Farah nu a luat lecții de actor până după finalizarea studiilor. A dorit să-și demonstreze talentul natural. Astfel, a decis să participe și în cadrul unui concurs de talente. Acolo, Beren Saat a participat. A fost premiat drept cel mai bun actor. Ulterior, care sa a început cu un rol în Yabancı Damat.

Acolo a jucat rolul lui Kadir, un îndrăgostit obsesiv de partenera sa. Serialul a devenit popular în Grecia, demonstrându-i astfel talentul natural. Producția a avut premiera în 2004 și totul s-a finalizat în 2007. A mai jucat în Karayılan (Black Snake, as Nizipli) și Bir Bulut Olsam (If I Was A Cloud, as Mustafa).

Detalii despre Engin Akyürek din Numele meu este Farah

În serialul Bir Bulut Olsam a jucat rolul Mustafa Bulut, un bărbat îndrăgostit și nebun. Serialul Yabanci Damat a devenit extrem de popular. Motivul? A fost serialul de debut al lui Engin Akyürek și a fost primul serial din Turcia difuzat în Grecia.

Este primul serial exportat cu succes. Astfel, este vorba despre un bărbat din Grecia îndrăgostit de o femeie din Turcia. În această privință, serialul a fost difuzat între 2004 și 2007.

Citește și: Burak Özçivit a reușit să fure toate privirile în cea mai nouă postare din mediul online. Actorul a îmbrăcat un pulover portocaliu

În Karayilan a jucat rolul Nizipli Halim între 2007 și 2008. A fost cel mai bine plătit serial din Turcia la momentul respectiv. Între 2010 și 2012 a împărțit rolul principal alături de Beren Saat. A devenit o adevărată revoluție cu un total de 80 de episoade. Astfel, popularitatea actorului a devenit și mai evidentă. Pe contul personal de instagram are peste 2 milioane de prieteni virtuali și a publicat până acum peste 80 de fotografii și filmulețe.

Fatmagül’ün Suçu Ne? A fost un serial din 2010. Este o producție concept realizată după cartea similară a lui Vedat Türkali. Datorită acestei implicări profesionale, Engin Akyurek a câștigat mai multe premii.

În articolul

Engin Akyürek este bărbatul rolurilor romantice. Ce personaje a interpretat până în prezent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x