Burak Özçivit a reușit să fure toate privirile în cea mai nouă postare din mediul online. Actorul a îmbrăcat un pulover portocaliu

Publicat pe 08.02.2024 la 19:21 Actualizat pe 08.02.2024 la 12:36

Burak Özçivit a reușit să fure toate privirile în cea mai nouă postare din mediul online. Actorul a îmbrăcat un pulover portocaliu.

Burak Özçivit poartă un tricou negru și un sacou de aceeași culoare

Burak Özçivit a reușit să fure toate privirile în cea mai nouă postare din mediul online

Profimedia Images

Burak Özçivit este într-adevăr cel mai iubit actor din Turcia la momentul actual. Are milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a postat sute de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă dintre acestea a reușit să le uimească într-adevăr pe fane.

Burak Özçivit a reușit să fure toate privirile în cea mai nouă postare din mediul online

Starul serialului “The Ottoman” a vorbit despre posibilitatea ca un al patrulea sezon să fie difuzat pe micile ecrane. Burak Özçivit a apărut în fața publicului cu o veste mult așteptată. Actorul are un contract semnat pentru cinci sezoane, ceea ce înseamnă că povestea va continua pentru fanii dornici să-i afle continuarea. A discutat de asemenea despre vizita sa în Qatar și despre dorința de a-și promova țara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A vorbit despre pasiunea sa pentru modă, așa cum o putem vedea și în mediul online. Cea mai recentă imagine urcată pe pagina sa personală de Instagram a reușit să fure toate privirile. Burak Özçivit a îmbrăcat un costum deschis la culoare și un pulover portocaliu. A subliniat faptul că soția sa, Fahriye Evcen joacă un rol foarte important în alegerea ținutelor sale.

Citește și: Burak Özçivit demonstrează că este un adevărat colecționar. Cum arată ceasurile de lux pe care le-a încercat actorul

A ținut să menționeze că lucrează împreună pentru a găsi cea mai bună soluție atunci când își dorește să apară în public. Actrița îl ajută să găsească cea mai bună combinație pentru a fi confortabil, dar și impecabil totodată. Relația acestora se bazează pe respect reciproc, ceea ce s-a văzut încă de la început atât pe micile ecrane cât și în mediul online. În ultimii ani, drama care l-a adus pe Burak Özçivit în rolul de protagonist a reușit să ajungă un succes în lumea întreagă.

Turcia se află printre primele țări care exportă seriale la nivel global și are telespectatori din America Latină și Asia. Mai mult de 500 de milioane de oameni urmăresc poveștile turcești în fiecare zi.

Burak Özçivit a oferit ajutor victimelor afectate de cutremure

Cu 4 ani la activ pe platourile de filmare ale serialului, Burak Özçivit a ținut să apară în mediul online alături de partenera sa Fahriye Evcen pentru a vorbit despre victimele afectate de cutremurele din Turcia. Cei doi au donat în scopuri caritabile și au promovat acest stil de ajutor pe canalele de comunicare.

Citește și: Burak Özçivit uimește într-o ipostază iconică din cel mai nou serial în care joacă. Actorul s-a lăsat surprins pe cal, îmbrăcat în armură

“Eu și soția mea mea am încercat să facem totul de la bun început. Am făcut toată munca necesară, atât materială cât și morală în ceea ce privește social media. Cred că vom depăși această situație, cred că am fost de ajutor. Sper că vom învăța lecții valoroase de aici și că nu ni se va mai întâmpla acest lucru încă o dată..”, a transmis actorul în mediul online.

Are peste 23 de milioane de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 400 de fotografii și filmulețe. Este cunoscut atât ca actor, cât și ca tată, soț și model. Cele mai multe dintre aparițiile sale au fost văzute în lumea întreagă, fiind create chiar de el.

În articolul

Burak Özçivit a reușit să fure toate privirile în cea mai nouă postare din mediul online. Actorul a îmbrăcat un pulover portocaliu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x