Erkan Petekkaya își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional. Actorul joacă într-o comedie neagră

Publicat pe 12.02.2024 la 11:30 Actualizat pe 12.02.2024 la 10:34

Erkan Petekkaya revine în atenția fanilor cu un nou proiect profesional. De data aceasta, actorul din Furtună pe Bosfor surprinde într-o comedie neagră.

actor poartă o cămașă albă cu mâneci lungi

Erkan Petekkaya își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional

Happy Channel

Cunoscut pentru rolul celebru din Furtună pe Bosfor, Erkan Petekkaya joacă pentru prima oară într-o comedie neagră. De-a lungul carierei sale a interpretat personaje puternice în povești dramatice care au ajuns să fie îndrăgite de publicul din lumea întreagă.

Erkan Petekkaya își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional

De data aceasta își surprinde fanii cu un proiect inedit. Este vorba despre filmul Filme Gel ( Come to the movie). A început deja numărătoarea inversă pentru această producție. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Levent Ülgen și Fırat Doğruloğlu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Povestea aduce în discuție aventura a trei prieteni puși pe șotii ce își doresc să creeze un film. Aceasta are premiera pe 5 ianuarie 2024. Pentru prima oară, maestrul Erkan Petekkaya apare într-o comedie neagră.

Citește și: Erkan Petekkaya revine pe platourile de filmare într-un nou proiect profesional. Despre ce este vorba

Regizat de İhsan Taş, comedia așteaptă să creeze râsete intense în sală în timpul difuzării. Printre cei care s-au implicat în proiect se numără și Tolga Güleç, Çiçek Dilligil, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan și Deniz Hamzaoğlu. Filmările au fost realizate în Çanakkale, arată seriesturkish.com. Cinefilii așteaptă cu nerăbdare această idee și au ținut să-și exprime deja ideile în mediul online.

Un drum plin de surprize pentru personajele noastre: cel mai mare vis al lui Çetin este să fie promovat într-un rol principal. Aceasta joacă rol secundar pe platourile de filmare. Necmi a vândut CD-uri piratate în străinătate și atunci când revine în țara natală îi minte pe toți că este regizor. Muzo, în schimb, este un bărbat care ar încerca orice slujbă, dar care nu poate face nimic într-adevăr.

Trei prieteni decid să realizeze un film al cărui scenariu e scris de Necmi. Filmul spune povestea interesantă a lor. Vom vedea cum Çetin împrumută mașină cumnatului său pentru filmări. Seda, care este obligată să se căsătorească în secret, fuge din calea idee de măritiș și se ascunde în mașina celor trei. Și astfel, eroii noștri pornesc într-o călătorie plină de surprize.

Un rol neobișnuit din partea faimosului actor din Furtună pe Bosfor

După o perioadă de odihnă, marele actor revine pe micile ecrane cu un proiect inedit. Dacă până acum l-am urmărit în seriale dramatice, de data aceasta vom avea o surpriză.

Citește și: Erkan Petekkaya din “Furtună pe Bosfor” a publicat un filmuleț romantic alături de soția sa. Cum arată actorul de 52 de ani

Născut în Elazığ, acesta și-a petrecut copilăria în Istanbul. A absolvit conservatorul și a devenit actor permanent la teatru în 1993. A intrat în televiziune în 1994. Printre producțiile în care a jucat de-a lungul timpului se numără Güzel Günler, Aynalı Tahir, Aşkına Eşkıya, și altele. Atunci când a jucat în serialul Furtună pe Bosfor a devenit cunoscut în lumea întreagă.

Serialul a fost difuzat și pe Happy Channel. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea vin din cadrul proiectelor profesionale în care s-a implicat. Este foarte discret în ceea ce privește viața personală.

În articolul

Erkan Petekkaya își surprinde fanii cu cel mai recent proiect profesional. Actorul joacă într-o comedie neagră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x