Erkan Kolçak Köstendil surprinde cu noi apariții în producții de succes. Lucrează alături de un fost coleg de platou din Legea familiei

Publicat pe 25.02.2024 la 13:28 Actualizat pe 25.02.2024 la 13:28

Erkan Kolçak Köstendil revine pe platourile de filmare într-o nouă producție turcească. Actorul filmează alături de un fost coleg din Legea familiei.

actori își ține în brațe fiul

Erkan Kolçak Köstendil surprinde cu noi apariții în producții de succes

Instagram

Erkan Kolçak Köstendil face parte din distribuția seriei Legea familiei, o producție turcească de o importanță majoră. Este căsătorit cu faimoasa Cansu Tosun și împreună sunt părinții unui băiețel.

Erkan Kolçak Köstendil surprinde cu noi apariții în producții de succes

Cu toate că proiectul Ne Gemiler Yaktım a reușit să atragă atenția la început, în cele din urmă nu a putut avea o finalitate din cauza cifrelor scăzute atribuite seriei. În rolurile principale sunt Berk Hakman și Erkan Kolçak Köstendil. Partenerul lui Cansu Tosun joacă rolul Toprak și s-a arătat încă de la început extrem de mulțumit să revină pe micile ecrane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din păcate, ultimul episod a fost cel cu numărul 8. Pe contul personal de instagram are peste 3 milioane de prieteni virtuali și peste 400 de fotografii și filmulețe postate până în prezent. Joacă alături de Riza Kocaoglu din Legea familiei, doi actori de renume la momentul actual.

A sărbătorit ziua de naștere a faimoasei Cansu Tosun în familie și de cele mai multe ori se află pe platourile de filmare alături de familie. Actorul și-a spus părerea în legătură cu proiectul Ne Gemiler Yaktım.

“Câteodată, să fii implicat în anumite proiecte îți oferă satisfacții. Câteodată e bine să fii implicat indiferent de durată. De aceea, va rămâne un proiect extrem de important pentru mine.”, a menționat actorul celebru în Turcia. Se pare că acesta nu ține cont de durata unui proiect și se bucură de fiecare șansă profesională care îi este oferită.

“Mă uit mereu la rol. Dacă povestea e bun și banii sunt buni, de ce să nu încerc? Nu mi-e frică de cine.”, a spus acesta. Cu toate că este căsătorit cu faimoasa Cansu Tosun și au o relație de lungă durată, pe parcursul filmărilor cei doi au un program cu totul diferit.

“Joci într-un film timp de 4-6 săptămâni. Dacă are succes, joci personajul. Dacă durează 8 episoade, joci 8 episoade. Dacă durează 4 ani, e mai dificil.”, a menționat.

Cansu Tosun a devenit un subiect de discuție în mediul online

A reușit să atragă atenția cu personajul Medine în serialul Coșul de rufe – Kirli Sepeti și este îndrăgită în țara natală pentru rolurile de succes pe care le-a interpretat de-a lungul timpului. Are 1 milion de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 500 de fotografii și filmulețe.

A participat în cadrul premierei filmului We are not a good family, acolo unde soțul său joacă rolul de protagonist. A reușit să-și surprindă fanii cu stilul să vestimentar. A îmbrăcat o fustă scurtă de culoare mov, o cămașă deschisă și un sutien roz. Fotografiile au apărut pe pagina de socializare ale celor doi și au reușit să fie încă o dată apreciați de fani. Urmează proiecte importante atât pentru actor, cât și pentru partenera sa. Cei doi sunt căsătoriți din 2018, iar între 2017 și 2021 actorul a jucat rolul din Legea familiei. A urmat creature în 2023, un rol care l-a ajutat să-și dezvolte cariera profesională.

În articolul

Erkan Kolçak Köstendil surprinde cu noi apariții în producții de succes. Lucrează alături de un fost coleg de platou din Legea familiei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x