Faruk Üstün, actorul din serialul turcesc „Ține-mă de mână”

Publicat pe 08.09.2020 la 12:01 Actualizat pe 08.09.2020 la 12:05

Faruk Üstün este un experimentat și cunoscut actor de teatru, cinema și seriale. De asemena, este și actor de voce, dublând numeroase voci pentru seriale și filme TV, și regizor.

Despre actor

Faruk Üstün este un experimentat și cunoscut actor de teatru, cinema și seriale. De asemena, este și actor de voce, dublând numeroase voci pentru seriale și filme TV, și regizor.

Faruk s-a născut pe data de 26 iulie 1968, în Istambul, Turcia. Actorul a studiat la Instambul, fiind absolventul Departamentului de Administare a Afacerilor din cadrul Universității. Din anul 2001 artistul lucrează în teatrele municipale Bakırköy.

Regia a venit ca o a doua pasiune pe Faruk, în perioada în care dubla voci a fost și asistent de regie la producțiile pentru care lucra. Prima pariție a artistului pe ecrane a fost în rolul lui „Șevki” în seria „Secrets World”. În 2011 Faruk Üstün a avut parte de multă notorietate datorită succesului serialului Desperate Housewives, difuzat pe Fox TV. Au urmat după alte două producții cunoscute: Deniz și “İbrahim Tarhan”. Ultima sa apariția în lumina reflectoare a fost în anul 2018, în serialul „Don't Leave My Hand”.

Despre serialul turcesc “Ține-mă de mână”

“Ține-mă de mână” este unul dintre serialele turcești cele mai urmărite. Protagonista serialului este Azra (Alina Boz), o tânără pasionată de gătit, marcată de moartea tatălui ei. Lumea ei se schimbă când îl cunoaşte pe Cenk (Alp Navruz), un bărbat carismatic, provenit dintr-o familie bogată.

După moartea tatălui ei, Azra și fratele ei, Mert (Yigit Kagan Yazici), bolnav de autism, se trezesc aruncați în stradă, fără niciun ban. Și astfel, după o viață în care nu-i lipsea nimic, Azra se vede nevoită să se confrunte cu sărăcia.

Ea visează să ajungă un mare cofetar și decide să urmeze o școală din America pentru a lua lecții de gătit. În urma unei încurcături la aeroport, ea îl cunoaște pe Cenk, nepotul lui Feride Celen (Seray Gözler).

Cenk provine dintr-o familie înstărită. El este într-o perioadă de rebeliune pentru că se învinovățește de moartea tatălui lui. Din acest motiv, el refuză să preia afacerea familiei și se poartă iresponsabil. Din cauza comportamentului lui, el se află într-un conflict permanent cu bunica sa, Feride Celen.

La un moment dat, pe când își căuta frățiorul dispărut, Azra o cunoaște pe doamna Feride. Femeia îi face o propunere tinerei, angajând-o să gătească pentru familia lui Cenk. Astfel, cei doi tineri se intersectează din nou și viețile lor complicate se schimbă atunci când se îndrăgostesc.

Urmărește serialul „Ține-mă de mână!” în fiecare marți, de la 20:00, la Happy Channel și în reluare miercuri, de la 09:15!

Sursă: biyografya.com

Citește și: Alina Boz, frumoasa actriță din serialul turcesc “Ține-mă de mână” s-a îmbolnăvit de COVID-19 Ebru Aykaç, actrița din serialul turcesc „Ține-mă de mână”

În articolul

Faruk Üstün, actorul din serialul turcesc „Ține-mă de mână”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x