Fernando Colunga revine pe micile ecrane într-un remake al telenovelei El maleficio din 1983. Pare că timpul nu a trecut peste celebrul actor

Publicat pe 23.12.2023 la 15:00 Actualizat pe 22.12.2023 la 21:46

Fernando Colunga și Marlene Favela au fost confirmați pentru noua telenovelă produsă de una dintre cele mai mari companii de media din America Latină. Cum arată actorul în prezent.

Fernando Colunga poartă o cămașă albastră și un sacou închis la culoare și zâmbește

Fernando Colunga revine pe micile ecrane într-un remake al telenovelei El maleficio din 1993

Profimedia Images

Fernando Colunga revine pe micile ecrane într-o nouă telenovelă alături de una dintre cele mai mari companii de media din America Latină. Actorul a vorbit despre proiectul pe care îl va susține împreună cu Marlene Favela.

Fernando Colunga revine pe micile ecrane într-un remake al telenovelei El maleficio din 1983

Actorul va fi protagonist alături de Marlene Favela într-un remake al telenovelei El Maleficio din 1983. A dezvăluit într-un interviu recent că până în prezent planurile profesionale nu s-au putut concretiza, dar că este onorat să facă parte din povestea producătorului José Alberto Castro ( fostul soț al actriței Angelica Rivera).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Eu sunt foarte bucuros, aparțin de această companie. Ce pot să-ți spun? Este un ciclu care se repetă, o să pot să-mi văd prietenii pe care îi iubesc. Sunt foarte mulțumit.”, a menționat actorul, arată tvnotas.com.mx. Filmările pentru această nouă poveste vor avea loc în New York, Roma și Ierusalim, după cum arată publicațiile.

Citește și: Fernando Colunga și-a dezvăluit secretul legat de cuceririle din tinerețe. Cum a reușit actorul să fie iubit de toată lumea

“Sunt foarte fericită pentru că are o distribuție minunată. Este un clasic pe care nu l-au atins până acum. Este printre puținele clasice bine păstrate ce a surprins o întreagă lume. Cu Ernesto Alonso, cu doamna Jaqueline Andere, cred că va fi minunat.”, a spus Marlene Favela. Aceasta din urmă a punctat că îi va cere sfaturi prețioase faimoasei Jaqueline Andere.

“Nu știi ce plăcere îmi face faptul că va fi doamna Andere, ea a fost și în versiunea originală creată de Ernesto Alonso.”, a transmis producătorul telenovelei din 2023. În final, Güero Castro a punctat că vor fi protejați de Dumnezeu, asta pentru că în telenovelă au loc fenomene paranormale și într-un final totul va fi bine. Data la care va fi difuzată producția pe micile ecrane nu este oficială, dar au apărut deja primele imagini de la repetiții. După 8 ani de la ultima telenovelă în care a jucat, Fernando Colunga revine pe micile ecrane.

Primele declarații ale actorului despre noua producție care îl va aduce în rolul de protagonist

Vestea că Fernando Colunga revine în rolul de protagonist i-a emoționat cu adevărat pe fani. Între timp, a fost actorul care a vorbit despre această nouă șansă de a fi din nou pe micile ecrane.

Citește și: Detalii intime despre povestea de dragoste apusă dintre Fernando Colunga și Thalia

Actorul a menționat că producătorul Castro l-a abordat în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a realizat telenovela, însă la acea vreme era deja implicat într-o altă producție.

“Din păcate, eu deja aveam un alt angajament. M-am întristat foarte tare, dar așa e munca. Lucrurile s-au schimbat, toată lumea și-a continuat treaba și acum am avut norocul ca timpul să coincidă și să pot să fiu prezent.”, a spus actorul. El Maleficio a avut premiera pentru prima dată în 1983, atunci când i-a avut ca protagoniști pe Ernesto Alonso și Jaqueline Andere.

Chiar dacă această nouă versiune este inspirată dintr-un original, Fernando Colunga a menționat că producția va avea și adăugiri care vor surprinde publicul.

“Cred că facem o treabă care vă va surprinde. Aceasta este o altă versiune, cu tot respectul, dar bineînțeles sub inspirația domnului Ernesto.”, a punctat actorul.

În articolul

Fernando Colunga revine pe micile ecrane într-un remake al telenovelei El maleficio din 1983. Pare că timpul nu a trecut peste celebrul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x