Fernando Colunga și-a dezvăluit secretul legat de cuceririle din tinerețe. Cum a reușit actorul să fie iubit de toată lumea

Publicat pe 07.05.2023 la 18:06 Actualizat pe 07.05.2023 la 18:27

Fernando Colunga și-a dezvăluit secretul legat de cuceririle din tinerețe. Cum a reușit actorul să fie iubit de toată lumea.

Fernando Colunga poartă o cămașă albă și un costum negru

Fernando Colunga și-a dezvăluit secretul legat de cuceririle din tinerețe

Profimedia Images

Într-un interviu publicat în 1995, Fernando Colunga a vorbit despre cea viața sa personală. Acesta a oferit detalii despre ipostaza de cel mai iubit actor de telenovele.

Fernando Colunga și-a dezvăluit secretul legat de cuceririle din tinerețe

Actorul a vorbit într-un interviu din 1995 pentru Tvynovelas despre ceea ce îl face să fie atât de îndrăgit de fanii de pretutindeni. A jucat în “Maria la del Barrio” și alte telenovele de succes care i-au adus fără doar și poate succesul internațional. Și-a dezvăluit secretele pentru a cuceri femeile și modul său de a le aborda.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu pot să ofer chiar atât de multe detalii, dar dacă mă aprind sunt foarte inflamabil. Dacă am făcut asta, este necesar să-mi ofer și mici momente de liniște. Eu visez în tot felul de culori, ar fi și plictisitor să fie totul alb și negru.”, a declarat Fernando Colunga în 1995, arată tvynovelas.com. Actorul și-a “creat” femeia ideală prin prezentarea calităților a mai multe vedete cunoscute în toată lumea.

“Mi-ar plăcea înălțimea lui Nicole Kidman, fața lui Sharon Stone și corpul lui Demi Moore. După cum vedeți, nu cer prea multe.”, a spus actorul. Acum are 56 de ani, însă pe atunci acesta recunoștea că doarme natural, fără haine.

“Dacă dorm însoțit, atunci port haine, este mai frumos să te dezbraci atunci. Îmi place ca totul să fie parțial, imaginația îți zboară și asta este mult mai valabil.”, a spus acesta. A jucat în nenumărate proiecte profesionale și a interpretat personaje diferite cu fiecare telenovelă. Spune că nu s-ar feri să joace roluri pe care nu le-a mai întâlnit. De altfel, în ceea ce privește inițierea unui sărut, Fernando Colunga recunoaște că este dispus să încerce orice fel de tip. Printre cele mai importante producții în care a jucat se numără: La Usurpadora, Amor real, Soy tu duena, Pasion y poder” și altele.

Lucruri pe care nu le știai despre Fernando Colunga, marele actor de telenovele

Cu toate că Fernando Colunga este recunoscut pentru rolurile din telenovele, nu este singura profesie pe care a exercitat-o de-a lungul timpului în cariera sa profesională. Pasionat de automobile, a prezentat mai multe emisiuni legate de astfel de concursuri înainte de a deveni actor.

Printre altele, în mediul online au apărut fotografii cu acesta într-un Lamburghini Gallardo. Astfel s-a aflat faptul că Fernando Colunga deține o afacere legată de acest hobby ce implică mașinile.

Prima oară pe un platou de filmare a fost cu rolul din telenovela “Dulce Desafio”. În 1988 a jucat rolul “Eduardo Yanez”. Și-a aprofundat cunoștințele în cadrul Televisa în anul 1990. Show-uri precum “The web”, “Marked time” și “All of it” l-au adus în fața telespectatorilor. În anul 1994 a jucat pe același platou de filmare alături de Paulina Rubio în producția “Kiss me on the mouth”. A fost difuzat în cinematografe și a avut un real succes. Între anii 1995 și 1996 a cunoscut succesul fără precedent în rolul din “Maria la del barrio”.

În articolul

Fernando Colunga și-a dezvăluit secretul legat de cuceririle din tinerețe. Cum a reușit actorul să fie iubit de toată lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x