Fiul cel mare al lui Marc Anthony este îndrăgostit până peste cap. Tânărul sărbătorește doi ani de relație alături de iubita lui

Publicat pe 26.01.2021 la 02:20 Actualizat pe 26.01.2021 la 02:49

Fiul lui Marc Anthony și al Dayanarei Torrez trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui. Cuplul tocmai ce a sărbător doi ani de relație.

Profimedia

Copiii lui Marc Anthony cu Dayanara Torrez au fost ținut ceva mai departe de mass-media. Cu toate acestea, băieții lui Anthony își fac apariția pe rețelele de socialiare încetul cu încetul.

În urmă cu câțiva ani, Cristian Muñiz , cel mai mare dintre copiii lui Marc, a fost mai deschis pe Instagram și a împărtășit câteva detalii despre viața sa privată, cum ar fi faptul că are o prietenă și că amândoi au studiat în New York. La distanță de doi ani de la aceste postări, Cristian sărbătorește în 2021 doi ani de relație cu o tânără pe nume Kylie Jane.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din relația sa cu Dayanara Torres, Marc Anthony este tatăl lui Cristian și Ryan Muñiz, de 19 și respectiv 17 ani. Cel mai mare dintre ei a absolvit deja liceul și în prezent studiază la universitatea din New York.

Ca orice băiat de vârsta lui, fiul lui Marc și Dayanara a găsit dragoste și este cel mai fericit cu o tânără pe nume Kylie, care are aceeași vârstă ca el.

Despre relația lui Cristian Muñiz, fiul lui Marc Anthony

Kylie este studentă la Universitatea din New York Tisch School of the Arts, o școală specializată în artele spectacolului, potrivit HOLA.

Pe profilul ei de Instagram, Kylie a sărbătorit cel de-al doilea an de relație alături de Cristian. Tânăra a un rând de amintiri alături de Cris, prin intermediul cărora i-a declarat dragostea și aprecierea acestuia.

„Mulțumesc pentru toată dragostea, călătoriile, mâncarea, râsul, jocurile, distracția și multe, multe altele!”, A scris Kylie despre una dintre numeroasele lor fotografii împreună.

Pentru Cris, iubita lui este una dintre cele mai importante persoane, intrând în viața sa la scurt timp după ce Dayanara a dezvăluit că se lupta cu cancerul de piele. Kylie a fost un martor fidel la lupta mamei iubitului ei și, în tot ce a putut, l-a susținut.

Pe lângă faptul că sprijină familia iubitului ei, Kylie are o relație foarte bună cu Dayanara Torres. Tânăra o ajuta pe Dayanara la treburile casnice și chiar gătește alături de ea.

Într-un interviu pentru Chiqui' Delgado, mama lui Cristian a vorbit despre relația celor doi și de aprecierea și respectul pe care le are pentru Kylie, iubita fiului ei.

Sunt foarte fericit. De fapt, nu am spus niciodată nimănui, dar a fost unul dintre lucrurile pe care, în rugăciunile mele, mi l-am dorit dintotdeauna, o dragoste perfectă pentru Cristian. Nu aș suporta să-l văd suferind.

Citește și: Povestea de dragoste apusă dintre frumosul actor Fernando Colunga și celebra Thalia Zuria Vega arată spectaculos după două nașteri. Actrița din "Refugiul" impresionează cu silueta ei

În articolul

Fiul cel mare al lui Marc Anthony este îndrăgostit până peste cap. Tânărul sărbătorește doi ani de relație alături de iubita lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x