Hande Erçel revine pe coperta unei reviste celebre în lume. Cizmele actriței au reușit să atragă atenția

Publicat pe 04.03.2024 la 18:15 Actualizat pe 04.03.2024 la 18:52

Hande Erçel revine în atenția publicului pe coperta unei celebre reviste din Turcia. Actrița a reușit să atragă atenția datorită cizmelor pe care le-a purtat.

actrița stă lângă partener și zâmbește

Hande Erçel revine pe coperta unei reviste celebre în lume

Profimedia Images

Hande Ercel este una dintre cele mai iubite vedete din Turcia la momentul actual. Și-a dedicat viața serialelor și a jucat în cele mai importante producții.

Hande Ercel revine pe coperta unei reviste celebre în lume

După ce a jucat în Dragostea plutește în aer și a devenit populară, viața sa personală a ajuns complet în atenția publicului. A interpretat rolul Eda și ulterior a format un cuplu cu Kerem Bursin, partenerul său de pe platourile de filmare. În prezent se bucură de o relație de lungă durată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A participat în cadrul Paris Fashion Week, invitată specială în cadrul prezentării de modă a Olivier Rousteing Balmain. Actrița și modelul a călătorit alături de partenerul său în Mauritius.

Înainte de acest eveniment s-a aflat în vacanță în Londra, iar apoi în Budapesta, Ungaria. Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat 600 de fotografii și filmulețe. Cea mai recentă apariție este pe coperta unei reviste celebre din lume. A îmrăcat o ținută deosebită, însă cizmele negre au reușit imediat să atragă atenția.

“Cu o echipă pe care o iubesc foarte mult și o colecție de care îmi e foarte drag să o port. Mă simt foarte fericită.”, a scris vedeta în dreptul postării. Nu a durat mult până când fanii au ținut să-i lase mesaje de felicitare.

În cadrul Paris Fashion Week vedeta a îmbrăcat o rochie mini de culoare neagră și a ținut să-și lase decolteul la vedere. În ciuda programului încărcat de vacanță, vedeta și-a făcut timp pentru a participa în cadrul Paris Fashion Week 2024 pentru colecția Bamains SS24.

Fotografiile publicate de Hande Erçel, din nou în centrul unei polemici

Câteva dintre pozele postate de populara actriță au reușit să creeze încă o dată suspans în ochii privitorilor. Vedeta din Dragostea plutește în aer traversează un momen important. Cariera sa profesională este la fel de intensă, date fiind proiectele pe care aceasta le onorează, iar relația cu Hakan Sabanci continuă la fel ca până acum. Protagonista seriei fenomen se găsește într-o etapă pozitivă a vieții și trăiește departe de ceea ce internauții spun despre ea în mediul online.

Citește și: Hande Ercel, un reper în lumea modei. Apariția cu păr albastru și machiaj abstract a atras privirile fanilor

Este una dintre cele mai urmărite actrițe pe rețelele sociale și încă o dată se află în centru unei polemici. Aceasta a călătorit alături de iubitul său în insulele Mauritius, acolo unde au sărbătorit ziua de naștere a acestuia.

Se pare însă că vedeta este acuzată de plagiat. Motivul este unul simplu, aceleași fotografii plus ținuta aferentă au fost postate și de faimoasa vedetă din mediul online, Yasemin Ozilhan. În plus, aceasta din urmă este prietenă apropiată a lui Kerem Bursin. A petrecut alături de actor și alți prieteni pe aceeași insulă cu doar câteva luni în urmă.

Nu este prima asemănare de acest gen, asta pentru că se spune că Hande Ercel ar căuta inspirație în fotografiile publicate de vedeta din mediul online. O ținută pe care amândouă se pare că au purtat-o pe străzile din Budapesta a reușit să atragă atenția.

În articolul

Hande Erçel revine pe coperta unei reviste celebre în lume. Cizmele actriței au reușit să atragă atenția

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x