Hande Ercel, un reper în lumea modei. Apariția cu păr albastru și machiaj abstract a atras privirile fanilor

Publicat pe 25.02.2024 la 14:30 Actualizat pe 25.02.2024 la 14:28

Hande Ercel este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare nume din lumea celebrităților din Turcia. Popularitatea actriței de origine turcă a crescut semnificativ în ultimii ani, fiind acum un adevărat "brand" atât în țara sa, cât și la nivel internațional.

Hande Erçel

Happy Channel

Această actriță turcă a reușit să atragă atenția, având peste 28 de milioane de urmăritori pe Instagram și aproape un milion de urmăritori pe Twitter! În prezent, Hande Ercel este considerată cea mai populară celebritate și deține cel mai mare număr de urmăritori pe rețelele de socializare.

Pe ecranele televiziunii turcești, Hande Ercel a devenit o prezență extrem de recunoscută și apreciată. Succesul său se datorează frumuseții și, desigur, talentului ei de actriță. Chiar și după pierderea mamei sale la începutul anului 2019, Hande a reușit să facă față tuturor provocărilor.

Hande Ercel este o talentată și frumoasă actriță turcă, precum și un model pentru multe tinere

Viața și proiectele în care este implicată Hande Ercel stârnesc o mare curiozitate. În plus, aspectele legate de viața ei personală și relațiile sale sunt subiecte de interes pentru mulți. De asemenea, această actriță de succes este extrem de activă pe rețelele de socializare.

Dar când a strălucit pentru prima dată steaua lui Hande Ercel? Primul ei rol devenit recunoscut în Turcia a fost cel al lui Selin în serialul TV "Güneșin Kızları" (Fiicele Soarelui).

Hande Ercel este o talentată și frumoasă actriță turcă, precum și un model. Tânăra actriță turcă este activă în industria showbiz-ului încă din 2012. Această remarcabilă actriță este și model și a colaborat cu diverse agenții.

Câți ani are Hande Erce

Hande Ercel, o cunoscută actriță turcă, s-a născut pe 24 noiembrie 1993, în cartierul Bandirma din Balıkesir, Turcia. Ercel este primul copil al părinților săi și a crescut alături de bunicul, mătușa Rosie și bunica sa, pe care îi consideră "cei mai buni prieteni". Cu toate acestea, ea a crescut fără mama și fără frați sau surori.

Deși tatăl său își dorea să devină medic, Hande Ercel și-a urmat studiile la "Mimar Sinan Fine Arts University". A studiat în cadrul Departamentului de Arte Tradiționale Turcești. Cu toate acestea, pasiunea și interesul ei pentru cariera de model au fost prezente încă de la o vârstă fragedă.

Prima apariție a lui Hande Ercel la televizor

Actrița a început să facă modelling pentru diverse agenții începând cu anul 2012. Intrarea în această industrie a fost visul a multor fete, iar Hande a fost una dintre ele până când a reușit să-și facă un loc în cariera de model și actriță.

Realizările lui Hande Ercel

Hande Ercel a câștigat titlul de "Miss Turcia" în 2012, deschizându-și astfel ușile spre popularitate. După câștigarea acestui titlu, Ercel a interpretat personajul Zahide în serialul turcesc "Çalikusu". Ulterior, ea și-a încercat norocul și în industria de modelling. În plus, în 2019, a fost desemnată cea mai frumoasă femeie, conform selecției realizate de "Top Beauty World", o revistă cu sediul în SUA.

În articolul

Hande Ercel, un reper în lumea modei. Apariția cu păr albastru și machiaj abstract a atras privirile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x