Hande Erçel și Hakan Sabancı se află într-o vacanță în Japonia. Cum arată ținutele alese de vedetă pentru acest sejur

Publicat pe 08.04.2024 la 10:46 Actualizat pe 08.04.2024 la 11:40

Hande Erçel își continuă traiectoria personală cu o vacanță romantică în Japonia. Actrița din Dragostea plutește în aer și partenerul Hakan Sabancı se bucură de momente emoționante împreună.

actriță în diferite ipostaze

Hande Erçel și Hakan Sabancı se află într-o vacanță în Japonia

Instagram

Hande Erçel continuă să se bucure de timpul petrecut alături de partenerul Hakan Sabancı. Cei doi au călătorit de această dată în Japonia. Primele fotografii au fost împărtășite de îndrăgita vedetă din Turcia. Cum au reacționat fanii.

Hande Erçel și Hakan Sabancı se află într-o vacanță în Japonia

După ce protagonista din Dragostea plutește în aer – Love is in the air a fost judecată pentru relația sa actuala, aceasta s-a fotografiat recent într-o altă călătorie. De data aceasta se află alături de partener în Japonia. Postările i-au luat prin surprindere pe fani care își doresc în continuare să o revadă pe Hande Erçel într-un nou proiect profesional.

Urmărește Dragoste plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Ești atât de frumoasă”, “Te iubim”, “Superstarul Turciei”, “Adorabilă”, au scris fanii pe contul personal de instagram. Are peste 32 de milioane de prieteni virtuali, fiind cea mai urmărită vedetă din Turcia la momentul actual. Pentru această călătorie, Hande Erçel a optat pentru mai multe ținute simple, dar care i-au scos în evidență frumusețea naturală. Formează un cuplu de mai bine de 1 an și de-a lungul timpului au continuat să se bucure de cele mai frumoase peisaje din lume.

Citește și: Hande Erçel urmează trendul început de Dilan Çiçek Deniz. Actrița din Dragostea plutește în aer s-a fotografiat la cursuri de echitație

De când formează un cuplu, cei doi au fost supuși criticilor legate de aspectul fizic. Nu sunt totuși primele vedete din Turcia despre care se spune că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a opta pentru modificări. Cunoscută pentru rolul de protagonistă din Dragostea plutește în aer ( 2020 – 2021), Hande Erçel a mai jucat roluri principale în producții precum Bambașla Biri la finalul anului 2023, dar și Hayat tot cu Burak Deniz ca și protagonist între 2016 și 2017.

În prezent, Hande Erçel nu se mai implică în proiecte profesionale. În schimb, se bucură de momentele simple alături de partenerul său și își ține fanii la curent cu evoluția sa personală.

Hande Erçel a vizitat India pentru prima oară

Actrița în vârstă de 30 de ani născută în Turcia a dovedit că merită să se afle pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor fanilor. Din Bali, Italia, Parin, spre India și Japonia, Hande Erçel pare să bifeze toate traseele turistice importante. Cunoscută pentru pasiunea pentru modă și stil, aceasta a dovedit în repetate rânduri că numele său nu este o coincidență pe lista celebrităților.

Citește și: Ea este vedeta din Turcia cu cei mai mulți prieteni virtuali pe paginile de socializare. O depășește pe faimoasa Demet Özdemir

“Mi-ar plăcea să lucrez cu Hrithik Roshan, Aamir Khan și Sidharth Malhotra. Este timpul potrivit pentru mine să fiu aici. O nouă oportunitate se deschide pentru mine aici.”, a transmis vedeta, arată emirateswoman.com. A mărturisit că deja vizita în India s-a ivit în scop profesional, a acceptat ideea din prima secundă pentru că întotdeauna și-a dorit să viziteze țara.

Cu toate că în prezent este o actriță cunoscută în lumea întreagă, Hande Erçel și-a început cariera în 2012 ca și model. A participat în cadrul Miss Civilization of the World. Are o soră mai mare cu un an. Gamze Erçel este model și vedetă recunoscută în mediul online. De asemenea, actrița din Dragostea plutește în aer are și o nepoțică pe nume Mavi. Aceata a fost diagnosticată cu cancer.

În articolul

Hande Erçel și Hakan Sabancı se află într-o vacanță în Japonia. Cum arată ținutele alese de vedetă pentru acest sejur

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Banii noștri s-au dus". Doi tineri s-au trezit fără 10.000 de dolari în cont. Era avansul pentru casa pe care şi-o doreau în SUA
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x