Hande Erçel și Hakan Sabancı au ales o nouă destinație romantică. Unde au călătorit îndrăgostiții de data aceasta

Publicat pe 07.04.2024 la 15:23 Actualizat pe 07.04.2024 la 08:56

Hande Erçel și Hakan Sabancı nu se opresc din călătoriile romantice pe care le realizează împreună. De data aceasta, îndrăgostiții au ales o destinație de vis.

actrița poartă un maiou negru fără mâneci și partenerul stă lângă ea într-o cămașă albă și ochelari negri de soare

Hande Erçel și Hakan Sabancı au ales o nouă destinație romantică

Profimedia Images

Protagonista din Dragostea plutește în aer nu mai ține să-și ascundă fericirea. În văzul lumii, defilează cu cele mai romantice fotografii publicate în mediul online. Cu toate acestea, are grijă să nu fie tot timpul în preajma partenerului său, acțiune pe care și tânărul afacerist a abordat-o pe contul propriu de socializare.

Hande Erçel și Hakan Sabancı au ales o nouă destinație romantică

După o perioadă în care s-au bucurat de peisajele din Itația, Franța, Londra, îndrăgostiții au decis să urmeze și pașii mai puțin bătuți de turiși. S-au aventurat în Bali, Indonezia, dar și Insulele Mauritius. În cea din urmă destinație, vedeta din Dragostea plutește în aer a publicat mai multe fotografii, dar și ținute diverse. Rochii albe, mov sau bleu, au făcut parte din garderoba sa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are peste 30 de milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Se zvonește că se va căsători cu partenerul Hakan Sabancı chiar în vara anului 2024.

Citește și: Hande Ercel, un reper în lumea modei. Apariția cu păr albastru și machiaj abstract a atras privirile fanilor

Cei doi au apărut până acum la tot mai multe evenimente publice și nu au mai ținut să-și ascundă sentimentele. Îndrăgostită așa cum niciodată nu a mai fost văzută, se bucură de succes și pe plan profesional. Cei doi și-au început relația în luna noiembrie a anului 2022. De atunci, nimic nu le-a mai stat în calea fericirii. Hande Erçel a mai avut o relație intensă cu colegul de platou din Dragostea plutește în aer, însă s-a dovedit a fi nepotrivită pentru vedetă.

În repetate rânduri, vedeta din Turcia a demonstrat că este foarte îndrăgostită și i-a făcut declarații publice partenerului său. Prima fotografie publicată în mediul online de către celebra actriță este realizată la Cannes, chiar în aceeași zi în care cei doi au confirmat că formează oficial un cuplu.

Hande Erçel s-a reîntors pe băncile școlii

Nu a trecut multă vreme de la anunțul oficial al faimoasei despre faptul că se reîntoarce pe băncile școlii. A renunțat pentru o perioadă la viața de actriță pentru a se dedica studiului. De fapt, s-a vorbit și despre o renunțare permanentă la meseria care a făcut-o atât de celebră.

Se spune că motivul pentru care actrița ar fi făcut acest gest, ar fi fost chiar rugămintea partenerului său. Acestuia nu i-ar fi plăcut să o vadă pe micile ecrane în roluri de succes. A fost felicitată pentru inițiativă chiar de către rectorul universității la care s-a înscris.

De asemenea, aceasta a publicat un mesaj special în mediul online, referitor la faptul că o va avea studentă pe îndrăgita actriță.

“Dragă Hande Erçel, studenta Facultății de Arte Frumoase, foarte simpatică, foarte călduroasă, foarte muncitoare și talentată. Cel mai important, este conștientă de ceea ce reprezintă un student al acestei academii. Sper că de data aceasta își va finaliza studiile fără niciun fel de pauză.”, a scris rectorul universității. Alături de colegi, vedeta pregătește deja prima expoziție care va avea loc la începutul lunii martie, arată onedio.com. Pe numele său “Exsilium”, expoziția a creat deja vâlvă pe rețelele sociale.

În articolul

Hande Erçel și Hakan Sabancı au ales o nouă destinație romantică. Unde au călătorit îndrăgostiții de data aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x