İbrahim Çelikkol dezvăluie cine este partenera sa. Cum arată Natali Yarcan, femeia care i-a furat inima faimosului

Publicat pe 15.02.2024 la 14:34 Actualizat pe 15.02.2024 la 15:16

İbrahim Çelikkol dezvăluie cine este partenera sa în prezent după ce o perioadă de timp a ținut acest detaliu ascuns. Cine este și cum arată Natali Yarcan.

actor poartă hanorac roșu

İbrahim Çelikkol dezvăluie cine este partenera sa

Instagram

İbrahim Çelikkol este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Cunoscut pentru rolurile sale din producții celebre, s-a făcut remarcat și cu viața personală. După ce și-a încheiat căsnicia cu mama fiului său, a decis să mai ofere o șansă iubirii și să se întoarcă în cuplu, de data aceasta cu o femeie străină de lumea celebrității la un astfel de nivel.

İbrahim Çelikkol dezvăluie cine este partenera sa

Joacă rolul de protagonist în producții precum Doğduğun Ev Kaderindir și Kuş Uçuşu, însă fanii sunt interesați în cea mai mare parte de viața sa personală. Cu toate că astăzi este actor și model, a jucat baschet profesionist pe vremea când era doar un adolescent. După moartea tatălui său a decis să renunțe la acest sport pentru că îi amintea de lucrurile pe care le avea în comun cu figura sa paternă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior a devenit model și când l-a cunoscut pe producătorul Osman Sinav a început să joacă în producții precum Kurtlar Vadisi (2003), Uzun Hikâye (2012) și Sen Anlat Karadeniz (2018). În prezent are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 800 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate alături de noua sa parteneră, Natali Yarcan. Aceasta este cunoscută în mediul online cu peste 40 de mii de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram.

Citește și: Cansu Tosun și Halil Ibrahim Ceyhan apar împreună într-o ipostază romantică. Fotografia care lasă loc de interpretări

În ceea ce-l privește pe İbrahim Çelikkol, acesta s-a căsătorit în 2017 cu Mihre Mutlu Celikkol. În 2022 cei doi au divorțat, însă în urma relației lor a rămas fiul care vorbește despre iubirea care i-a unit. În 2021 a ținut să fie voluntar la pompieri, date fiind incendiile care au avut loc în ultima perioadă în Turcia.

Ibrahim Çelikkol și-a sărbătorit ziua de naștere

Pe data de 14 februarie marele actor și-a sărbătorit ziua de naștere. Cea care a ținut să-i transmită un mesaj emoționant a fost faimoasa Demet Özdemir, cea cu care a lucrat de-a lungul timpului în cadrul proiectelor profesionale.

Citește și: Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul Moștenirea, dar serialul continuă. Cum se va desfășura povestea

A publicat o fotografie pe pagina personală de instagram la categoria instastory și a scris următoarele: “La mulți ani, sunt bucuroasă că te am aici. Cât de norcoasă sunt cî te-am întâlnit.” Au jucat în 4 dintre producții. În ceea ce-l privește pe Ibrahim Çelikkol, acesta a ținut să păstreze o postare și cu ocazia Zilei îndrăgostiților.

A notat “iubirea noastră este magică. Ea e mereu alături de mine, este inima mea.”, a scris acesta. De-a lungul timpului, actorul a avut relații cu mai multe femei printre care Sinem Kobal, Yasemin Kay Allen, Deniz Cakir, Tugba Ekinci și Ebru Polat. S-a căsătorit în 2017 cu Mihre Mutlu, arhitect de profesie, o femeie extrem de discretă cu viața personală. Ali s-a născut din relația lor, însă cei doi au ajuns să se despartă în 2022. După ce a renunțat la baschet, actorul s-a dedicat vieții de celebritate și a construit un imperiu. Astăzi este recunoscut în lumea întreagă și se bucură de succes.

În articolul

İbrahim Çelikkol dezvăluie cine este partenera sa. Cum arată Natali Yarcan, femeia care i-a furat inima faimosului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x