Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul Moștenirea, dar serialul continuă. Cum se va desfășura povestea

Publicat pe 07.02.2024 la 22:00 Actualizat pe 07.02.2024 la 14:42

Serialul Moștenirea rămâne fără protagonist. Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul, dar acesta va continua. Despre ce este vorba.

Nanuka Stambolishvili și Halil Ibrahim Ceyhan stau față în față

Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul Moștenirea, dar serialul continuă

Happy Channel

Moștenirea este fără doar și poate unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia la momentul actual. A reușit să impresioneze fani din întreaga lume, iar primele două sezoane cu Sıla Türkoğlu și Halil Ibrahim Ceyhan în rolurile principale s-au clasat pe cele mai bune locuri în topurile preferințelor.

Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul Moștenirea, dar serialul continuă

La finalul celui de-al doilea sezon, îndrăgita Sıla Türkoğlu a luat decizia de a părăsi proiectul și de a se îndrepta către noi oportunități profesionale. Astfel a apărut serialul Șerbet de afine, acolo unde joacă încă o dată un rol de protagonistă.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu toate acestea, succesul Moștenirea a continuat cu Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili în rolurile principale. Cât despre Sıla Türkoğlu, aceasta a fost nevoită să procedeze într-o manieră legală împotriva producătorilor serialului care a făcut-o celebră. La scurtă vreme, colegul său de platou a urcat pe scenă pentru a primi un trofeu la care și actrița ar fi trebuit să aibă acces.

Citește și: Faima lui Halil Ibrahim Ceyhan din “Moștenirea” este o poveste de viață ce merită spusă mai departe. Ce a declarat actorul

A oferit un discurs în care a specificat într-o manieră foarte clară faptul că se simte atât bucuros cât și trist pentru faptul că nu poate împărți cu Sıla Türkoğlu ceea ce este de fapt o apreciere a muncii realizate la comun. În ceea ce o privește pe vedetă, nu a ținut să comenteze în fața jurnaliștilor. Singurul mesaj apărut în mediul online a fost un comunicat oferit de avocatul său.

În prezent joacă rolul Doğa în Șerbet de afine, o producție ce a impresionat, dat fiind distribuția de excepție. Cât despre Sıla Türkoğlu, aceasta continuă să rămână una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Are peste 1 milion de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 70 de fotografii și filmulețe.

Detalii despre serialul Moștenirea cu Halil Ibrahim Ceyhan și Nanuka Stambolishvili

Cele mai recente dintre acestea vin mărturie a faptului că vedeta formează în prezent un cuplu cu Alp Navruz. Cei doi nu se mai ascund, iar dovezile iubirii lor sunt deja în mediul online.

După separarea faimoasei Sıla Türkoğlu de producția Moștenirea, o situație similară se petrece în prezent cu Halil Ibrahim Ceyhan. Nu a rămas fără ecou faptul că protagonistul a decis să se îndrepte către alte proiectele profesionale după ce interesul pentru serialul celebru a început să scadă, arată seriesturkish.com.

Va juca în Kirli Sepeti (Dirty Box), unul dintre cele mai discutate proiecte la momentul actual. Va juca alături de îndrăgita Melisa Döngel din Dragostea plutește în aer. Compania producătoare a seriei Moștenirea este decisă ca ideea să continue cu noi nume adăugate în distribuție.

Faptul că Halil Ibrahim Ceyhan i-a urmat exemplul fostei sale colege de platou vine ca un răspuns al faptului că actorii la început de drum s-au îndreptat către noi drumuri pe plan profesional. Rezultatele pe care Sıla Türkoğlu le-a obținut în urma acestei decizii se pare că a fost un exemplu determinant pentru protagonistul seriei. Dovada stă în faptul că amândoi țintesc în prezent către noi orizonturi.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan a părăsit proiectul Moștenirea, dar serialul continuă. Cum se va desfășura povestea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x