Istoricul relațiilor lui İbrahim Çelikkol. Cu cine a format un cuplu celebrul actor, înainte de a deveni tătic

Publicat pe 27.03.2024 la 11:06 Actualizat pe 27.03.2024 la 12:00

İbrahim Çelikkol este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Află cu cine s-a iubit acesta în trecut și care este statusul vieții sale personale în prezent.

actor poartă o cămașă și un sacou închis la culoare

İbrahim Çelikkol a fost căsătorit și este tatăl unui băiețel

Profimedia Images

İbrahim Çelikkol este fără doar și poate o prezență constantă în lumea showbizului din Turcia. Actor și model a reușit de-a lungul timpului să-și demonstreze talentul și să joace în cele mai urmărite seriale realizate în țara natală. Pe plan personal a avut mai multe dezamăgiri, însă în prezent se bucură de dragostea unei femei căreia a vrut să-I țină identitatea ascunsă pentru o perioadă de timp.

Istoricul relațiilor lui İbrahim Çelikkol

Și-a dovedit măestria ca și actor în nenumărate proiecte profesionale. Nu este de mirare că producătorii l-au inclus de fiecare dată în cele mai importante seriale. În prezent urmează să joace în Gaddar, acolo unde Çağatay Ulusoy și Sümeyye Aydoğan au roluri de protagoniști, arată seriesturkish.com. În ceea ce-l privește pe İbrahim Çelikkol, acesta urmează să interpreteze rolul Korkut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă pe plan personală lucrurile merg fără doar și poate pe o pantă ascendentă, de-a lungul timpului în plan personal au avut loc suișuri și coborâșuri. Chiar dacă nu a fost prima relație, căsătoria cu Mihre Mutle i-a făcut pe fani să creadă în dragostea adevărată. Cei doi s-au căsătorit în 2017 și fructul iubirii lor se numește Ali, născut în 2019. Separarea a venit ca o surpriză pentru toată lumea, dat fiind faptul că formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri.

Citește și: İbrahim Çelikkol apare pe coperta unei reviste celebre în lume. Actorul atrage prin eleganță și simplitate

Actorul a mai fost într-o relație cu Asuman Krause. Aceasta a jucat baschet în echipa națională de tineret a Germaniei. Ulterior s-a mutat alături de mama sa în Turcia și a devenit model. În 1998 a câștigat Miss Turcia și a reprezentat țara în cadrul concursului Miss Univers. Cei doi au decis să formeze un cuplu după ce parteneriatul actorului cu Sinem Kobal nu a mai funcționat.

Cu cea din urmă, İbrahim Çelikkol s-a iubit din luna martie a anului 2014 până în luna noiembrie a aceluiaș an. Alături de Yasemin Kay Allen, actorul a format un cuplu în 2013, iar cu Deniz Cakir din 2012 până în 2013. În prezent are o relație de iubire cu Natali Yarcan. Cu toate că a încercat să rămână discret, a povestit în câteva interviuri despre ceea ce trăiește în prezent împreună cu partenera sa.

“Suntem împreună de 1 an și jumătate. M-a învățat să merg din nou. Sper ca mâinile noastre să tremure mereu.”, a spus actorul, potrivit mediasetinfinity.mediaset.it.

İbrahim Çelikkol urmează să joace un rol inedit în serialul Gaddar

Cu o prezență extraordinară în proiectul Gaddar, İbrahim Çelikkol urmează să împartă platourile de filmare cu nume mari precum Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya și Erdal Özyağcılar. Va interprea personală Korkut, cel mai mare frate din familia Zakkum.

Citește și: Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cum au apărut cei doi împreună pe coperta unei reviste celebre

Printre serialele care l-au făcut celebru se află Doğduğun Ev Kaderindir din 2019. A jucat alături de faimoasa Demet Özdemir, actriță care îl sprijină și astăzi, indiferent de parcursul său profesional. A mai împărțit platourile de filmare cu Birce Akalay în As the Crow Flies. S-a spus mereu că cei doi ar avea sentimente unul pentru celălalt, însă prietenia dintre ei neagă zvonurile. Între 2017 și 2018 a avut proiectul Siyah Beyaz Aşk, tot împreună cu Birce Akalay.

În articolul

Istoricul relațiilor lui İbrahim Çelikkol. Cu cine a format un cuplu celebrul actor, înainte de a deveni tătic

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x