Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cum au apărut cei doi împreună pe coperta unei reviste celebre

Publicat pe 04.05.2022 la 13:42 Actualizat pe 04.05.2022 la 15:34

Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cum au apărut cei doi împreună pe coperta unei reviste celebre.

Instagram

Demet Özdemir se numără printre cele mai cunoscute actrițe din Turcia la momentul actual. De la prima sa apariție pe micul ecran în anul 2013 și până acum, aceasta a reușit să-și câștige popularitatea datorită rolurilor sale interpretate la perfecțiune. Datorită talentului și frumuseții a reușit într-un timp foarte scurt să se afle pe aceleași platouri de filmare cu nume mari din industrie.

La fel s-a întâmplat și cu celebrul actor de origine turcă, İbrahim Çelikkol. Cei doi au devenit buni prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Odată cu serialul “Doğduğun Ev Kaderinder”.

Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală

A jucat în nenumărate seriale turcești alături de actori cunoscuți, iar acum cel mai nou proiect al său se numește “Dünyayla Benim Aramda”. De-a lungul timpului a făcut pași serioși către o carieră internațională, iar acest lucru se poate observa cu ușurință atât datorită numărului mare de urmăritori din mediul online, cât și a celor care o apreciază din fața micilor ecrane.

Demet Özdemir și-a început cariera de actriță în anul 2013 cu un rol în serialul “ Sana Bir Sır Vereceğim”. Cea mai recentă producție în care poate fi urmărită actrița se numește “Love tactics” și poate fi urmărită pe una dintre cele mai cunoscute platforme de streaming din lume. Primul episod a rulat în data de 11 februarie 2022. Aici, faimoasa vedetă joacă rolul unui blogger de design care nu crede foarte mult în dragoste și încearcă să-și păcălească sentimentele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiind o prezență nelipsită de pe platourile de filmare de mai bine de 10 ani, Demet Özdemir reușește întotdeauna să atragă atenția, indiferent de rolul pe care l-ar juca. Alături de Can Yaman a reușit să surprindă audiența în serialul „Erkenci Kuş”. De asemenea, alături de İbrahim Çelikkol, i-a cucerit pe fani în producția de succes “Doğduğun Ev Kaderinder”. Cei doi au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală.

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç își continuă planurile matrimoniale, dar rămân despărțiți din cauza proiectelor profesionale

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç și-au surprins fanii cu un anunț inedit. Vestea că cei doi se căsătoresc i-au bucurat pe cei mai mulți dintre aceștia. Cu toate acestea, actrița din “Vis de iubire” a declarat că programul încărcat de pe platourile de filmare o ține separată de viitorul său soț.

Urmărește "Vis de iubire", de luni până vineri de la 23.00, doar la Happy Channel

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç urmează să se căsătorească, însă vedeta a declarat că programul tot mai încărcat îi va mai ține departe unul de celălalt o bună perioadă de timp. Totuși, fericirea le bate la ușă iar planurile matrimoniale rămân în continuare în picioare, indiferent de circumstanțe.

Citește și: Gizem Arıkan a îmbrăcat un costum elegant și s-a lăsat fotografiată în zăpadă. Cum arată actrița din “Păsări rănite”

Demet Özdemir a declarat că va continua filmările pentru serialul “Dünyayla Benim Aramda” și din această cauză planurile personale realizate inițal au fost decalate. Acest lucru nu le afectează câtuși de puține sentimentele pe care le au unul pentru celălalt, iar datorită acestui lucru și-a invitat partenerul la câteva întâlniri romantice înainte de a-și încărca programul.

În articolul

Demet Özdemir și İbrahim Çelikkol au devenit prieteni atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală. Cum au apărut cei doi împreună pe coperta unei reviste celebre

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x