Juan Soler și-a sărbătorit fiica cea mare, Valentina. Tânăra mămică a împlinit 32 de ani

Publicat pe 10.08.2022 la 15:47 Actualizat pe 10.08.2022 la 16:28

Juan Soler și-a sărbătorit fiica cea mare, Valentina. Actorul nu uită niciodată de cele mai importante zile ale copiilor săi. Tânăra mămică a împlinit 32 de ani.

Juan Soler poartă blugi și o cămașă închisă la culoare

Juan Soler și-a sărbătorit fiica cea mare, Valentina

Happy Channel

Juan Soler a ținut să-i lase fiicei celei mari un mesaj de-a dreptul emoționant. Celebrul actor nu ratează niciodată cele mai importante momente petrecute în familie și le arată fanilor cum sărbătorește alături de cei dragi.

Juan Soler și-a sărbătorit fiica cea mare, Valentina

Printre cei mai încântați actori de ideea de a fi tată se numără și Juan Soler. Acesta și-a prezentat copiii în mediul online și cu fiecare ocazie s-a bucurat de prezența lor. Cu trecerea anilor, actorul a scris istorii speciale cu fiecare din fetele sale, asta pentru că are trei. Mía și Azul sunt fructul iubirii cu Maky, iar Valentina este prima fată a vedetei.

Recent, tânăra a împlinit 32 de ani, iar actorul a ținut să-i transmită un mesaj emoționant în mediul online. Fericit, Juan Soler a dezvăluit ce mândru se simte de fiica sa, cea care i-a dăruit și prima nepoțică, Alfonsina în martie 2021. În cadrul Instastory, actorul a ținut să le arate tuturor momentele importante din viața fiicei sale, de la copilărie și până în prezent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Valen, la mulți ani! Te iubesc din toată inima”, a scris actorul pe pagina personală de Instagram. De asemenea, nu a uitat să includă și o imagine alături de nepoțica sa, cea care i-a dăruit cel mai frumos rol de până acum, acela de bunic. Deși de-a lungul timpului Juan Soler a fost rezervat în ceea ce privește relația cu Valentina, acesta a vorbit deschis pentru prima dată acum ceva timp.

Citește și: Fernando Colunga spune adevărul. Care este motivul pentru care actorul prefera să joace în telenovele alături de regretata Edith González

“Cu fiica cea mare, cu cea care locuiește în Argentina, relația a fost întotdeauna una la distanță, din păcate. E o relație foarte aproapiată.”, a declarat Juan Soler pentru Mx.hola.com. Dragostea tată și fiică s-a amplificat odată cu nașterea micuței Alfonsina. Dacă un lucru i-a marcat pentru totdeauna viața lui Juan Soler, a fost modalitatea în care și-a asumat rolul de tată.

O dragoste ce depășește barierele

Dat fiind faptul că a petrecut întreaga viață departe de fiica Valentina, Juan Soler a realizat că dragostea poate depăși toate barierele. De cealaltă parte, a avut șansa de a fi alături de cele două fiice mai mici, Mía și Azul în vârstă de 17 și 15 ani.

“Ceea ce apreciez mai mult din aceste două expriențe este că poți cunoaște ambele laturi ale unei monede. Am fost departe, dar și aproape de fiicele mele, dar în final când accepți să fii tată nu mai contează distanța. Ești un tată complet și fetele tale știu asta. Cu Valentina relația este mai apropiată ca oricând, deja a avut prima ei fiică, Alfonsina.”, a transmis Juan Soler pentru aceeași publicație. De asemenea, Juan Soler nu a putut continua discuția fără a vorbit despre nepoata sa, Alfonsina.

Citește și: Adamari López spune adevărul despre divorțul de Toni Costa. Vedeta își imagina viața alături de celebrul dansator

“Mi-au spus că să fii bunic este ca și cum a fi tată fără griji. Trăiesc această experiență așa cum mi s-a spus, încerc să înțeleg fiecare etapă. Și trebuie să fiu matur pentru a nu interveni în modul de creștere pe care fiica mea îl abordează.”, a spus Juan Soler într-un final.

În articolul

Juan Soler și-a sărbătorit fiica cea mare, Valentina. Tânăra mămică a împlinit 32 de ani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Lista alimentelor periculoase care nu vor putea fi vândute în apropierea şcolilor. Comercianţii cred că legea este imposibilă
a1.ro
Cele două zodii care sunt favoritele universului în luna mai 2024. Vor avea parte de surprize cerești
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Fosta iubită a „Prinţişorului Craiovei” trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: „Pentru totdeauna îndrăgostită”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
A început procesul bărbatului care a ucis o femeie însărcinată. Patronul nu ar avea remușcări că și-a ucis angajata 
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x