Fernando Colunga spune adevărul. Care este motivul pentru care actorul prefera să joace în telenovele alături de regretata Edith González

Publicat pe 04.08.2022 la 17:14 Actualizat pe 04.08.2022 la 17:47

Fernando Colunga spune adevărul. Care este motivul pentru care actorul prefera să joace în telenovele alături de regretata Edith González. Ce a declarat.

Fernando Colunga apare pe un cal într-unul dintre rolurile sale

Fernando Colunga, în pielea unuia dintre personaje

Profimedia Images

Fernando Colunga se numără printre cei mai îndrăgiți actori de telenovele din toate timpurile. De-a lungul carierei sale a avut partenere cunoscute pe micile ecrane. Cu toate acestea, unele dintre acestea au fost o potrivită perfectă pentru el.

Fernando Colunga spune adevărul despre Edith González și Adela Noriega

Fernando Colunga este unul dintre cei mai apreciați actori din lumea telenovelelor. De-a lungul carierei sale a interpretat personaje distincte, dar la fel de importante ce i-au adus succesul și faima mult dorite. Carisma, talentul și simpatia i-au servit drept cele mai importante calități ce l-au ajutat în munca pe care a prestat-o pe platourile de filmare. Actorul este cunoscut deja pentru preferințele sale în materie de partenere, iar cea cu care îi plăcea să fie alături atunci când intra în pielea personajelor este chiar regretata Edith González.

Fernando Colunga Olivares este un personaj în sine. A devenit cunoscut în toată lumea și a câștigat un loc important în inimile fanilor de pretutindeni. A fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele între anii 90 și 2000. A debutat în lumea telenovelelor în 1988 atunci când a făcut parte din producția “Dulce desafio”, acolo unde a jucat rolul “Eduardo Yañez”. La scurtă vreme, în 1990, a urmat o altă oportunitate profesională pentru el în “Cenizas y diamantes”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu trecerea timpului a jucat în nenumărate telenovele alături de actrițe îndrăgite la acea vreme. Așa a avut oportunitatea de a juca pe același platou de filmare alături de Adela Noriega și Edith González, printre altele. Cu toate acestea, actorul prefera să joace doar cu una dintre aceste mari vedete, așa cum se arată pe Tiempox.com, potrivit Mag.elcomercio.pe. Ca parte a muncii sale, Fernando Colunga a cunoscut mai multe actrițe cu care a împărțit munca de protagonist. Printre ele a fost și regretata Edith González cu care a și avut o prietenie de lungă durată.

Fernando Colunga despre Edith Gonzalez

În lumea artistică se cunoaște deja faptul că Fernando Colunga a avut implicații sentimentale cu Adela Noriega, însă cea pe care o prefera ca și colegă de platou era Edith González. Mulți s-au întrebat care a fost motivul real, însă se pare că regreta artistă l-a cucerit fără doar și poate pe Fernando Colunga încă de când au lucrat împreună pentru telemovela “Nunca te olvidare”.

S-a zvonit chiar că Fernando Colunga a avut o relație cu Adela Noriega, însă aceștia au negat întotdeauna. Pe atunci, Carlos Salinas și Adela Noriega formau un cuplu.

Citește și: Eduardo Capetillo vorbește despre relația pe care o are cu fiul cel mare. Cum se înțeleg cei doi

În ceea ce privește relația de prietenie dintre Fernando și Edith, aceasta a rămas multă vreme atât în atenția jurnaliștior, cât și în atenția fanilor. Născut pe 3 martie 1966 în Mexic, Fernando Colunga are în prezent 56 de ani și este activ în lumea telenovelelor încă din anul 1988. Vorbește fluent două limbi străine, engleza și spaniola și rămâne în prezent unul dintre cei mai iubiți actori prezenți în telenovelele sud-americane. După multă vreme departe de platourile de filmare, Fernando Colunga și-a anunțat întoarcerea pe micile ecrane într-o nouă producție de succes.

În articolul

Fernando Colunga spune adevărul. Care este motivul pentru care actorul prefera să joace în telenovele alături de regretata Edith González

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x