Julián Gil a fost diagnosticat încă o dată cu cancer de piele. Actorul s-a operat pentru a doua oară

Publicat pe 29.11.2023 la 11:43 Actualizat pe 29.11.2023 la 12:12

Actorul din ‘El Maleficio’ a fost nevoit să intre încă o dată pe mâna medicilor. A fost diagnosticat pentru a doua oară cu cancer de piele.

Julian Gil poartă un tricou alb și un costum verde și stă lângă Valeria Marin

Julián Gil a fost diagnosticat încă o dată cu cancer de piele

Getty Images

La doar un an de când a dezvăluit că nu mai are cancer, Julián Gil și-a anunțat fanii pe 28 noiembrie că a fost diagnosticat încă o dată cu aceeași boală. Actorul din El Maleficio a împărtășit cu fanii din mediul online că din cauza antecedentelor sale l-au avut întotdeauna într-o constantă observație.

Julián Gil a fost diagnosticat încă o dată cu cancer de piele

A publicat pe pagina personală mai multe fotografii și filmulețe, dar continuă să-și promoveze de asemenea proiectul profesional și să fie alături de fani. Îi sfătuiește pe aceștia să se ferească de soare și să folosească întotdeauna cremă de protecție.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Aici suntem încă o dată cu doctorița de la oncologie. Aici este cicatricea de la cancerul anterior. A apărut încă o dată și astăzi trebuie să mă opereze încă o dată pentru că s-a întors cancerul. Aici o am pe infirmiera mea. Nu stați la soare fără protecție.”, a menționat într-un nou videoclip postat pe internet. Doctorița Gisela Montoya a specificat că din cauza expunerii solare la care a fost supus actorul în tinerețe cancerul a apărut. De data aceasta însă, este vorba despre un cancer complet diferit.

Citește și: Julián Gil anunță nunta cu Valeria Marin și “un proiect important de viață”. Se zvonește că va deveni tătic din nou

“Acum mulți ani ai fost expus la soare foarte mult în zona toracelui. Ai stat în camere de bronz și am detectat un cancer de piele acum doi ani. Acum trebuie să fim vigilenți pentru că poate apărea încă o dată de la atâta radiație solară. Nu s-a întors cancerul pentru că cel pe care l-ai avut l-am rezolvat, dar a apărut altul și trebuie să te consult la 6 luni pentru că ai un risc foarte mare.”, a spus doctorița. Actorul a fost diagnosticat pentru prima oară cu cancer de piele în 2020. În prezent a publicat mai multe fotografii în care le-a mulțumit tuturor pentru sprijin.

“Vă mulțumesc tuturor pentru această vibrație pozitivă.”, a scris actorul.

Julián Gil și lupta contra cancerului de piele

În luna mai a anului 2022 actorul a declarat că în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu cancer de piele și a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale pentru ca celulele să fie extirpate. Potrivit propriilor declarații, boala a survenit în urma expunerii la soare.

Citește și: Marjorie de Sousa este dispusă să negocieze cu Julián Gil pentru a-și vedea copilul. Ce a declarat vedeta

“Toți cei care mă cunosc știu că din Puerto Rico am abuzat foate mult de soare, foarte, foarte mult. Mereu am vrut să fiu negru, și trebuia să am pielea de bebeluș pentru a mă expune la soare. Mă credeam super erou și cam asta s-a întâmplat. Așa că nu stați la soare sau folosiți protecție. Când vedeți ceva, oricât de mic, mergeți să verificați fiindcă adevărul este că nu e nimic mai important ca sănătatea.”, a mărturisit într-un videoclip publicat în mediul online.

Are peste 4 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 7 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt direcționate către noul proiect profesional în care este implicat, la fel ca și lupta personală contra cancerului.

În articolul

Julián Gil a fost diagnosticat încă o dată cu cancer de piele. Actorul s-a operat pentru a doua oară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 20 mai - 2 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. Furtunile din vestul Europei ajung și în România
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Cele „câteva momente de glorie” care au dus la „8 ani de durere” pentru Elon Musk. Ce a pățit miliardarul
as.ro
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x