Julián Gil anunță nunta cu Valeria Marin și “un proiect important de viață”. Se zvonește că va deveni tătic din nou

Publicat pe 14.11.2023 la 11:12 Actualizat pe 14.11.2023 la 11:44

Actorul a dezvăluit o posibilă dată a nunții cu prezentatoarea celebră și a menționat câteva dintre planurile sale pentru următorul an. Care sunt acestea.

actor poartă un sacou cu imprimeu floral și stă lângă partenera sa care poartă o rochie roz fără mâneci

Julian Gil și Valeria Marín au participat în 2023 în cadrul Latin American Music Awards care a avut loc la MGM Grand Garden Arena pe 20 aprilie, 2023 în Las Vegas, Nevada

Getty Images

La aproape un an de la logodna cu Valeria Marín, actorul Julián Gil a dezvăluit că se pregătește de nuntă cu partenera, dat fiind faptul că celebrează trei ani de relație. Actorul din El maleficio a punctat că evenimentul va avea loc la finalul anului 2024.

Julián Gil anunță nunta cu Valeria Marín și “un proiect important de viață”

Actorul și celebra prezentatoare vor păși împreună spre altar în 2024. Amândoi și-au golit agendele la finalul anului viitor pentru ca totul să coincidă și ca nimic să nu-i împiedice spre a-și îndeplini visurile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nunta, dacă ne va ajuta Dumnezeu, o vom face la finalul lunii august a anului care vine. Este ceva planificat pentru că vom mai avea proiecte în viitor.”, a declarat actorul pe 9 noiembrie, arată univision.com. Chiar dacă Julián Gil nu a oferit prea multe detalii, a punctat că printre planuri există unul “foarte important”.

Citește și: Marjorie de Sousa este dispusă să negocieze cu Julián Gil pentru a-și vedea copilul. Ce a declarat vedeta

“Vin foarte multe lucruri, un proiect important de viață pe care vi-l voi dezvălui mai târziu. Acest lucru mă face să fiu foarte emoționat, dar acum nunta noastră va fi între august și septembrie.”, a menționat acesta. Nu în ultimul rând, Julián Gil a fost chestionat în legătură cu planurile sale de a deveni tătic încă o dată, dar de data aceasta alături de celebra prezentatoare.

“Da, vrem un bebeluș. Este ceva despre care am vorbit și bine, va veni când trebuie să vină.”, a spus acesta. Cei doi s-au logodit în Qatar la doi ani de când au devenit un cuplu. Julián Gil și Valeria Marín s-au logodit pe 8 decembrie 2022 în timpul unei vacanțe în Qatar. Faimoșii s-au cunoscut la finalul anului 2019 și totul a pornit grație unei întâlniri la cafea. Pe 28 iulie 2020 și-au anunțat relația în mediul online. Julian Gil este unul dintre cei mai îndrgiți actori la momentul actual cu peste 4 milioane de fani pe contul personal de Instagram.

Julian Gil vorbește despre despărțirea de Marjorie de Sousa

Cei doi au avut o relație frumoasă care s-a terminat în termeni nefavorabili. Actorul a ținut să lase declarații surprinzătoare în 2017, la scurtă vreme de la eveniment.

Citește și: Julián Gil își sprijină partenera în cele mai dificile momente. Valeria Marín a ajuns pe patul de spital

“A fost un proiect de viață. Vorbesc în nmele meu, dar cred că într-un fel și în numele ei din moment ce amândoi am avut speranțe mari că totul va merge bine, dar n-a mers.”, a spus actorul. Acesta are trei copii până în prezent. Născut pe 13 iunie 1970 în Buenos Aires, Argentina, a devenit cunoscut grație rolurilor pe care le-a interpretat în cele mai faimoase telenovele.

Printre aceste se află și Por amar sin ley, Valeria, Eva Luna și altele. Relația controversată cu Marjorie de Sousa la menținut o bună perioadă de timp pe primele locuri în publicațiile de scandal. Cât despre Marjorie de Sousa, aceasta a fost căsătorită cu Ricardo Alamo între 2004 și 2006. Născută pe 23 aprilie 1980, este o actriță la fel de îndrăgită în lumea telenovelelor. A jucat în producții precum Amores verdaderos sau Gata Salvaje, dar și La desalmada.

În articolul

Julián Gil anunță nunta cu Valeria Marin și “un proiect important de viață”. Se zvonește că va deveni tătic din nou

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x