Kate del Castillo face istorie la Hollywood, însă rămâne fidelă principiilor sale. Proiectul profesional The Cleaning Lady a început în 2022

Publicat pe 09.05.2024 la 14:25 Actualizat pe 09.05.2024 la 15:01

Kate del Castillo continuă să-și extindă orizonturile pe plan profesional, însă rămâne la fel de discretă cu viața personală. În ce proiecte s-a mai implicat vedeta de-a lungul timpului.

actriță pe covorul roșu

Kate del Castillo face istorie la Hollywood, însă rămâne fidelă principiilor sale

Profimedia Images

Kate del Castillo este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe. Pentru americani și mexicani este deopotrivă la fel de cunoscută. A primit cetățenie americană din 2015 și a jucat în producții de succes care au fost premiate. Este fiica marelui actor mexican Eric del Castillo, o personalitate care nu este deloc străină fanilor vedetei.

Kate del Castillo face istorie la Hollywood, însă rămâne fidelă principiilor sale

Pașii săi în lumea actoriei au început încă de când Kate del Castillo era încă mică, însă la vârsta de 19 ani a avut primul său rol principal într-o telenovelă. Este vorba despre producția Muchachitas din 1991. Acolo a jucat pe aceleași platouri de filmare împreună cu Emma Laura, Cecilia Tijerina și Alejandro Camacho.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Următorii 20 de ani au ajutat-o să se identifice ca una dintre cele mai proeminente actrițe de origine mexicană. Ulterior, a depășit granița și a dovedit că talentul său nu are legătură cu locația în care își desfășoară activitatea și astfel se poate mula pe orice fel de proiect profesional. A jucat în “American Family” din 2002, acolo unde a avut rolul “Ofelia”.

În prezent urmează să apară cel de-al treilea sezon al La reina del Sur, acolo unde Kate del Castillo joacă rolul principal. În vârstă de 49 de ani, vedeta a oferit răspunsuri în cazul mai multor curiozități legate de cariera sa de până acum și cum a reușit să urmeze pașii tatălui său.

Citește și: Eric del Castillo și-a pregătit testamentul. Ce va moșteni fiica sa Kate și cum se va împărți întreaga avere a marelui actor

Are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt fragmente din proiectul la care a lucrat timp de trei sezoane.

Kate del Castillo susține că nu-și amintește să-i fi spus tatălui său faptul că-și dorește să devină actriță. Cu toate acestea, întotdeauna a participat la cele mai multe dintre filmările lui Eric del Castillo. La început, aceasta s-a aflat în fața camerelor pentru reclame și diverse filmări scurte. Ea însăși a menționat că rolul uriaș pe care l-a primit într-o telenovelă l-a uimit pe tatăl său.

Cum a făcut Kate del Castillo trecerea de la telenovele la producții de Hollywood

Relația pe care actrița o are cu familia sa este una cu adevărat impresionantă. A devenit o vedetă recunoscută la Hollywood, însă tatăl său celebru în Mexic nu poate ține nici astăzi pasul cu ea. Kate del Castillo spune că Eric del Castillo o susține întotdeauna atât pe plan personal cât și profesional.

Citește și: Tensiuni între fiicele lui Eric del Castillo! Actor, pus de propriii copii într-o situație neplăcută. Cum încearcă să facă ”pace”

“Eu sun în fiecare zi să văd dacă sunt bine. Dacă nu, avem chatul familiei unde vorbim. Știu exact unde sunt, cred că asta este foarte drăguț. Nu fac asta pentru că ei mi-o cer, ci pentru că vreau eu. Dacă sunt la o întâlnire spun dinainte că o să-i răspund mamei dacă mă sună. Nu aș îndrăzni să nu-i răspund. E diferit, dar știu că mereu o să fiu fetița lor, nu contează câți ani am.”, a spus vedeta. Cu toate că lucrează în America, se mândrește de faptul că este mexicană.

În articolul

Kate del Castillo face istorie la Hollywood, însă rămâne fidelă principiilor sale. Proiectul profesional The Cleaning Lady a început în 2022

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 mai 2024. Leii se pot confrunta cu conflicte. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
La Mulţi Ani, Constantin şi Elena! Mesaje, felicitări şi urări pentru cei care îşi serbează onomastica pe 21 mai
a1.ro
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
HelloTaste.ro
Galette cu mere și căpșuni. O combinație simplă pentru un desert savuros
Catine
Care este secretul pentru a dezvolta masa musculară. Se pare că cheia stă în alegerea mic dejunului
useit.ro
Ce înseamnă semnalul SOS, de fapt. A fost folosit pentru prima dată acum mai bine de 1 secol
as.ro
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”
MediCOOL
Efectele grădinăritului asupra organismului. Ce schimbări benefice pot produce
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
DeParinti
Cum îl determini pe copil să coopereze
MediCOOL
Băuturi pentru sănătatea plămânilor. Efectele benefice asupra acestor organe vitale
HelloTaste
Basbousa, prăjitura însiropată și parfumată din bucătăria arabă
x