Tensiuni între fiicele lui Eric del Castillo! Actor, pus de propriii copii într-o situație neplăcută. Cum încearcă să facă ”pace”

Publicat pe 01.03.2024 la 18:49 Actualizat pe 01.03.2024 la 19:49

Eric del Castillo a oferit primele declarații după ce fiicele sale, Verónica și Kate, și-au exprimat părerile diferite în legătură cu un subiect arzător.

colaj de imagini cu actorul eric del castillo, sotia si fiicele sale

Eric del Castillo a oferit primele declarații după ce fiicele sale, Verónica și Kate, și-au exprimat părerile diferite în legătură cu un subiect arzător.

Profimediaimages.ro

Eric del Castillo a mărturisit că în prezent se simte "între ciocan și nicovală" din cauza unei diferențe de opinie între fiicele sale, Kate și Verónica, în legătură cu luptele cu tauri.

Asta după ce, actrița Kate del Castillo a dezaprobat public genul acesta de spectacole. "Corida cu tauri este o pată pe Mexic... Fiecare animal este cineva și nimeni nu merită să fie torturat până la moarte", a spus ea.

În mod ironic, în același timp, a fost difuzat un videoclip care o arată pe sora ei asistând la o coridă, desfășurată cu câteva zile mai devreme în interiorul unei arene din Guanajuato.

Citește și: Ana Patricia Rojo s-a căsătorit la 50 de ani. Cine e soțul ei și cum arată rochia de mireasă, pentru care fanii au taxat-o pe actriță

Având în vedere controversa pe care a stârnit-o prezența sa la eveniment, Verónica del Castillo s-a declarat în favoarea luptelor cu tauri, subliniind că acestea generează locuri de muncă.

"Taurii de luptă sunt liberi timp de patru ani și apoi sunt uciși", a explicat ea într-un interviu pentru ¡Siéntese Quien Pueda!, conform Univision.

Tensiuni între fiicele lui Eric del Castillo! Cum a reacționat actorul la declarațiile lor

La câteva săptămâni după ce Kate del Castillo și Verónica și-au exprimat punctele de vedere cu privire la luptele cu tauri, tatăl lor, Eric del Castillo, a mărturisit că se află într-o dilemă.

"Sunt între ciocan și nicovală, sunt cele două fiice ale mele, le iubesc pe amândouă la fel, dar ele gândesc diferit, iar eu sunt la mijloc", a declarat el pentru canalul YouTube 'De la rosa TV'.

Actorul din telenovele a recunoscut că, pentru a evita problemele, a ales să nu se amestece în această problemă.

"Există o zicală: "Când doi catâri se întâlnesc, se aud doar loviturile de picior", și nici vorbă, eu doar mă uit, nu îndrăznesc să spun încotro (mă înclin) pentru că mi se va rupe (gura)", a spus.

Eric del Castillo a continuat prin a declara lucruri frumoase despre ambele fiice. Kate gândește într-un mod deosebit, spune starul, pe când Verónica este foarte atentă și săritoare.

Citește și: Veste proastă pentru Alp Navruz și Sinem Ünsal! Serialul lor e scos de pe micile ecrane mai devreme decât se anticipa. Care e motivul

"Kate este o persoană foarte specială în felul ei de a gândi, este foarte hotărâtă, are idei foarte ferme, dar toate sunt nobile, așa că mă simt foarte mândru de ea, la fel ca și de fiica mea Verónica", a spus el, care a continuat: ”Verónica face niște lucruri admirabile, ajută, este atentă, pe scurt, sunt mândru de familia mea".

În ciuda părerilor diferite, fiicele lui del Castillo susțin că nu s-au certat. Într-un interviu, Verónica a dezvăluit că sora sa, Kate del Castillo, a întrebat-o dacă a participat la o luptă cu tauri.

"Da (am vorbit), m-a întrebat: 'Ai fost la tauri', iar eu i-am spus: 'Da, soră, îmi pare rău'. Avem puncte de vedere diferite'", a declarat ea reporterului, adăugând că: "Eu apăr alte lucruri, în acest moment ea apără asta, noi ne-am respectat întotdeauna, ne-am iubit întotdeauna".

Citește și: Prin ce a trecut Adamari López după divorțul de tatăl fiicei sale, Alaïa. Lecția importantă pe care i-a dat-o propriul copil

În articolul

Tensiuni între fiicele lui Eric del Castillo! Actor, pus de propriii copii într-o situație neplăcută. Cum încearcă să facă ”pace”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x