Kerem Bürsin a luat lecții de box pentru rolul din “Inima orașului”

Publicat pe 15.03.2018 la 14:26 Actualizat pe 15.03.2018 la 14:41

În “Inima orașului”, care poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 21.00, la Happy Channel, Kerem Bürsin joacă alături de Leyla Lydia Tugutlu, Osman Alkas, Gurkan Uygun.

Actorul Kerem Bürsin, pe care telespectatorii Happy Channel îl pot urmări de luni până joi, de la ora 21.00, în cel mai nou serial turcesc intrat în grila stației tv, mărturisește că a apelat la ajutorul unui boxer profesionist pentru rolul din “Inima orașului”. El s-a pregătit luni bune în ringul de box pentru a-i da viață personajului său – Ali Smith.

În vârstă de 30 de ani, Kerem Bürsin se află la a treia producție în care este protagonist. În “Inima orașului”, serialul pe care Happy Channel în difuzează în premieră și în exclusivitate de luni până joi, de la ora 21.00, actorul joacă rolul lui Ali Smith, un tânăr marcat de o tragedie din copilărie, când a asistat la moartea propriei mame. După ce trăiește ani buni ca marinar, el ajunge în Istanbul, iar acolo se înscrie la un campionat de box. Pentru a reuși să se descurce cât mai bine în această ipostază, Kerem a apelat la ajutorul unui specialist, antrenându-se vreme lungă până să înceapă filmările pentru “Inima orașului”.

“Am făcut ceva box. Am făcut antrenamente timp de șase luni, în America (Los Angeles), cu Tony Jeffries. Am învățat să boxez. Asta este partea plăcută a actoriei!”, a mărturisit Kerem Bürsin în cadrul unui interviu difuzat în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel.

În “Inima orașului”, care poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 21.00, la Happy Channel, Kerem Bürsin joacă alături de Leyla Lydia Tugutlu, Osman Alkas, Gurkan Uygun.

Actorul îi este recunoscător lui Jeffries pentru ajutorul oferit, mărturisind că pe lângă faptul că acesta este un bun antrenor, îi este și un bun prieten. Kerem a făcut echipă bună și cu actorii din distribuția serialului de la Happy Channel. “Echipa de actori este minunată. Toți sunt super! În ceea ce privește evoluția personajului meu, este palpitant faptul că este o poveste în care acesta se ridică din nimic.”, spune tânărul actor.

În articolul

Kerem Bürsin a luat lecții de box pentru rolul din “Inima orașului”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x