Kerem Bürsin și-a surprins sora cu o vizită în Canada. Totul a fost deconspirat de părinții actorului

Publicat pe 01.02.2024 la 15:07 Actualizat pe 01.02.2024 la 15:28

Kerem Bürsin s-a reîntâlnit cu sora sa după o lungă perioadă de absență. Actorul a călătorit în Canada pentru a o surprinde, însă a fost deconspirat de părinți.

actor poartă un costum închis la culoare

Kerem Bürsin și-a surprins sora cu o vizită în Canada

Happy Channel

Kerem Bürsin este un actor extrem de îndrăgit în Turcia. La momentul actual are tot mai multe proiecte la activ și se bucură de succes pe bandă rulandă. În plan personal a format un cuplu cu colega de platou Hande Ercel.

Kerem Bürsin și-a surprins sora cu o vizită în Canada

Actorul turc și-a exprimat sentimentele pentru sora sa cu un mesaj emoționat publicat pe contul personal de socializare. De cele mai multe ori este susținut de internauți pentru fiecare postare și nici de această dată nu s-a întâmplat mai prejos. Acesta și-a exprimat sentimentele cu câteva cuvinte adresate surorii sale, Melis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și-a arătat astfel aprecierea și a mărturisit că sunt prieteni buni, în ciuda distanței care îi desparte. De cele mai multe ori acesta a specificat că o consideră una sa prietenă. A subliniat faptul că nu și-ar fi putut dori o altă sora și a declarat că Melis ocupă un loc extrem de important în viața sa personală.

Citește și: Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă strălucitoare cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în spatele camerelor

Actorul din Dragostea plutește în aer nu a uitat să-și menționeze și părinții într-un mod extrem de amuzant. Aceștia nu au putut să mențină surpriza pe care actorul a pregătit-o pentru sora sa. Acesta a călătorit din Turcia în Canada pentru a o surprinde cu ocazia zilei sale de naștere.

Mesajul umoristic i-a luat prin surprindere pe fani care au observant relația special pe care Kerem Bursin o are cu familia sa. Mesajul sincer și emoțională i-a adus o armată de fani.

“Melis Bursin, prima mea prietenă și câteodată singura mea prietenă. Nu mi-aș putea dori o altă soră mai bună. Te iubesc, chiar dacă nu te-am putut surprinde ( mulțumesc mama și tata).”, a scris actorul pe pagina personală de instagram. Are peste 11 milioane de fani, acolo unde ap ublicat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate alături de nepotul său care suferă de autism. Acesta a ținut să fie alături de el cu ocazia împlinirii a 7 ani de viață.

Detalii despre casa în care locuiește în prezent Kerem Bursin

Cu foarte multe plante pe care a decis să le plaseze în locuri cheie din noua sa casă, Kerem Bursin se mândrește cu o bucătărie deschisă și o grădină mare. Așa arată spectaculoasa reședință a faimosului actor turc. Acesta locuiește din 2023 în districtul Beykoz din Istanbul.

Nu este deloc o alegere întâmplătoare, asta pentru că locația îi permite lui Kerem Bursin să aibă viața privată pe care și-o dorește. La scurt timp de la despărțirea de Hande Ercel, acesta a ținut să-i ia apărarea fostei sale partenere, dat fiind faptul că a fost judecată pentru diferitele apariții pe micile ecrane.

În prezent, Kerem Bursin nu formează un cuplu și de-a lungul timpului a ținut să aibă o viață personală departe de ochii celor curioși. Mobila pe care și-a ales-o pentru propria casă este în tonuri de alb și negru, fiind decorată cu cele mai simple piese de mobilier. Nu a publicat însă nicio fotografie cu ceea ce a ținut să aranjeze.

În articolul

Kerem Bürsin și-a surprins sora cu o vizită în Canada. Totul a fost deconspirat de părinții actorului

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x