Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă strălucitoare cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în spatele camerelor

Publicat pe 23.01.2024 la 19:00 Actualizat pe 23.01.2024 la 15:04

Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă strălucitoare cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în spatele camerelor și a lăsat la vedere multe detalii.

Hande Erçel poartă un maiou albastru și o cămașă albă

Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă strălucitoare cu spatele gol

Happy Channel

La doar 29 de ani, Hande Erçel știe într-adevăr cum să-și pună în evidență formele de invidiat. Pe lângă actorie, vedeta cochetează și cu moda. Cele mai multe dintre ținutele sale pot fi văzute pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a strâns peste 30 de milioane de prieteni virtuali.

Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă strălucitoare cu spatele gol

A călătorit la Paris cu noul său iubit, iar imaginile nu au putut să lipsească din mediul online. Vedeta a distribuit cele mai inedite ipostaze, dar și ținute asemenea. În cea mai recentă dintre fotografii apare îmbrăcată într-o salopetă strălucitoare cu spatele gol. Hande Erçel s-a lăsat surprinsă în spatele camerelor, în timpul pregătirilor. Machiajul și l-a ales pe măsură, iar acesta i-a scos în evidență trăsăturile. Zâmbetul nu a putut să-i lipsească de pe chip, fiind cel mai neprețuit accesoriu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vedeta a purtat o bentiță neagră, iar părul i-a fost lăsat pe spate, plin de volum. A reușit să ajungă la inimile fanilor din momentul în care a jucat rolul din “Dragostea plutește în aer”. De atunci, nimic n-a mai oprit-o să devină diva supremă din Turcia. A reușit să aducă cea mai frumoasă poveste de iubire pe micile ecrane alături de Kerem Bürsin. Cei doi au format un cuplu și în viața reală, însă momentul lor de glorie s-a scurs mai devreme decât ar fi crezut fanii.

Citește și: Hande Ercel, actrița din “Dragostea plutește în aer”, a îmbrăcat o rochie mulată cu decolteu și s-a pozat la apus. Ipostaza în care fanii nu s-au așteptat să o vadă

Puțini știu, însă Hande Erçel este atât actriță cât și model. Formele sale de invidiat reușesc să impresioneze fiecare fan. Și-a început cariera pe podium în 2012 și a reușit să aibă mai multe prezentări pe podium. Născută pe 24 noiembrie este zodia Săgetător. Ambițioasă, așa cum am putut vedea în mediul online, în fotografiile surprinse de jurnaliști, dar și pe micile ecrane, reușesc să ducă la bun sfârșit tot ceea ce își propune.

Hande Erçel călătorește alături de sora sa

De la cumpărături în magazine celebre, până la cele mai bune locuri pentru a lua cine, surorile Erçel știu cu siguranță cum să-și organizeze o călătorie în orașul iubirii. S-au fotografiat în Paris, au publicat imaginile în mediul online și au ajuns să fie apreciate de fani. Ca să-și îndulcească șederea, acestea au optat pentru lava cake și alte delicii realizate de cofetari profesioniști. Cele două și-au petrecut zilele umblând pe străzi. Au realizat selfie-uri în oglindă, fiecare în ținuta preferată.

Citește și: Top ținute purtate de Hande Erçel. Cum alege să se îmbrace vedeta din “Dragostea plutește în aer” atunci când nu se află pe platourile de filmare

Dacă Hande Erçel a optat pentru o fustă scurtă neagră și un sacou simplu, Gamze a îmbrăcat o rochie cu decolteu și o eșarfă atipică. Recent, actrița a călătorit la Milano pentru un eveniment monden inedit. Și de această dată a optat pentru o salopetă de culoare neagră ce i-a lăsat la vedere spatele gol, iar decolteul nu a putut fi deloc de neglijat. Pe lângă fotografii, vedeta a lăsat și un filmuleț în care a putut fi văzută cu exactitate cum a reușit să poarte ținuta dificilă. Ca și accesoriu și-a ales o geantă plic, iar coafura a fost una simplă. Părul drept lăsat pe spate i-a accentuat statura.

În articolul

Hande Erçel a îmbrăcat o salopetă strălucitoare cu spatele gol. Vedeta s-a lăsat fotografiată în spatele camerelor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x