Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în mediul online. Vedeta a îmbrăcat un body negru de plasă

Publicat pe 20.07.2023 la 10:27 Actualizat pe 20.07.2023 la 11:25

Mădălina Ghenea și-a făcut apariția într-un body negru de plasă în cea mai recentă postare din mediul online. Vedeta a uimit încă o dată cu un trup de invidiat.

Mădălina Ghenea poartă ruj și părul prins

Mădălina Ghenea, în cadrul premierei "Lawless" la Cannes Film Festival. 19 mai 2021, Franța

Getty Images

Mădălina Ghenea strălucește atât în România cât și în străinătate, fiind printre cele mai importante nume din industria cinematografiei și a modellingului. A demonstrat cu prisosință că își merită locul pe care îl ocupă în prezent ca una dintre cele mai frumoase femei.

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în mediul online

Chiar dacă la început s-a făcut remarcată ca și model, Mădălina Ghenea a demonstrat că este și o actriță desăvârșită. O femeie în adevăratul sens al cuvântului, reușește prin aparițiile sale din mediul online să taie răsuflarea tuturor privitorilor. Cea mai recentă postare a reușit încă o dată să-i pună pe jar pe fani, fiind încă o dată lăudată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A îmbrăcat un body negru de plasă și s-a lăsat fotografiată din mai multe unghiuri care au reușit să-i pună în valoare corpul perfect. A dezvăluit astfel un nou proiectul profesional care va urma să apară în curând. Are peste 1 milion de fani în mediul online și peste 3 mii de fotografii și filmulețe. Este o mămică model în adevăratul sens al cuvântului, atât pe plan personal cât și profesional.

Citește și: Mădălina Ghenea face senzație fără haine, pe o bracă. Costumul de baie pe care l-a îmbrăcat îi pune în evidență trupul sculptat

În ceea ce privește relațiile amoroase, se pare că vedeta a fost totuși înlocuită de către fostul partener și tatăl copilului, Mate Stratan. Acesta se iubește în prezent cu o fiică de milionar. Fără nicio remușcare, Mădălina Ghenea a plecat alături de Grigor Dimitrov într-o vacanță.

Indiferent de ipostaze, Mădălina Ghenea strălucește atât pe covorul roșu cât și în mediul online. Cu fiecare apariție, taie răsuflarea privitorilor și îi duce cu gândul pe tărâmuri ale viselor. A avut relații amoroase cu Gerard Butler și Philipp Plein, cea din urmă având o durată de doar 38 de zile.

Nu are o viață tocmai perfectă, asta pentru că a fost jefuită în aeroport, însă a demonstrat că se poate întoarce la fel de repede către o viață normală la scurtă vreme după acest incident.

Mădălina Ghenea demonstrează încă o dată că are o siluetă de invidiat

Vedeta demonstrează fără doar și poate că este expresia senzualității cu fiecare apariție în mediul online. Își etalează bustul generos și picioarele interminabile, reușind să fie o apariție de senzație. A recunoscut că este adepta costumelor de baie și că preferă orice are legătură cu anotimpul călduros. Are un trup de invidiat și a dezvăluit într-un interviu că secretul său este postul intermitent.

Citește și: Apariția Mădălinei Ghenea care a fost catalogată drept “Ideală”. Vedeta a fost numită de comunitate “Cea mai frumoasă femeie de pe planetă”

Acesta constă în faptul că se pot consuma alimente până la o anumită oră, iar apoi doar apă între 12 și 16 ore. Nu este de mirare că orice apariție a sa este la fel de impresionantă cu fiecare ocazie. La cea mai recentă postare din mediul online cel care s-a grăbit să-i lase comentariu a fost chiar partenerul său, jucătorul de tenis Grigor Dimitrov.

“Dumnezeule, mamă”, “Suflet magic”, “Absolut încântătoare Mădălina”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Mădălina Ghenea este de fiecare dată în centrul atenției, indiferent de ipostazele pe care le afișează în mediul online sau la evenimente mondene. Cu toate acestea, foarte rar publică fotografii cu fetița sa.

În articolul

Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă în mediul online. Vedeta a îmbrăcat un body negru de plasă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x