Mahassine Merabet sau Nanuka Stambolishvili. Care actriță este mai îndrăgită de fani

Publicat pe 30.03.2024 la 21:30 Actualizat pe 29.03.2024 la 09:44

Cele două actrițe sunt din noua generație și joacă în cele mai îndrăgite seriale din Turcia la momentul actual. Care are mai mulți fani.

Mahassine Merabet poartă un șal alb și Nanuka poartă o bluză neagră și părul desprins

Mahassine Merabet sau Nanuka Stambolishvili

Happy Channel

Mahassine Merabet joacă rolul de protagonistă în serialul Esaret, iar Nanuka Stambolishvili joacă rolul de protagonistă în serialul Emanet. Cele două sunt tinere, mânate de dorința de a continua meseria de actriță. Cu toate acestea, haideți să vedem care este mai îndrăgită de către fani.

Mahassine Merabet sau Nanuka Stambolishvili

Actrița din serialul Esaret s-a născut pe 24 ianuarie 1999 în Maroc și este o vedetă la început de drum. Rolul pe care îl are acum este primul de acest gen și a reușit să înceapă fără doar și poate cu dreptul. După finalizarea școlii, a studiat comunicare la universitate. Ulterior, s-a mutat în Istanbul pentru a urma cariera de actriță. A jucat în mai multe reclame, iar rolul Hira în Esaret i-a adus tot ce poate fi mai bun. Are peste 100 de mii de fani pe contul personal de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 60 de fotografii și filmulețe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cele mai multe dintre acestea sunt de pe plan profesional, însă nu a ținut să lase la iveală că formează sau nu un cuplu la momentul actual. Se descrie ca fiind o fată din Maron în Turcia. Cât despre Nanuk Stambolishvli, aceasta s-a născut în 1990 în Georgia, fiind un model în țara sa natală. Dansatoare și actriță, a reușit să intre în lumea Moștenirea – Emanet cu rolul principal după plecarea faimoasei Sila Turkoglu.

Citește și: Care este dinamica dintre Cenk Torun și Mahassine Merabet pe platourile de filmare. Cum se înțeleg cei doi în afara contextului profesional

Chiar dacă l-a început fanii nu i-au acordat votul de încredere, în cele din urmă și-au dat seama că formează o echipă grozavă alături de Halil Ibrahim Ceyhan. Cei doi au jucat împreună în cadrul celui de-al treilea sezon Moștenirea, asta până când actorul principal a decis să părăsească platourile de filmare și să se dedice unui cu totul alt proiect profesional. În prezent, frumoasa Nanuka continuă în cadrul Emanet, sezonul 4, alături de micuțul Berat Ruzgar Ozkan.

Mahassine Merabet răspunde unor curiozități ale jurnaliștilor

Dacă până acum nu era evident, cei mai mulți fani au vrut să știe cum s-a adaptat frumoasa actriță Mahassine Merabet în Turcia, după ce a ținut să-și înceapă aici cariera profesională. De asemenea, aceasta spune cum este primită în prezent în țara natală, după ce a devenit o vedetă în adevăratul sens al cuvântului.

Citește și: Mahassine Merabet a câștigat un premiu important petnru rolul său în serialul Capcana iubirii – Esaret. A participat în cadrul evenimentului Legend Awards din Turcia

“Este un sentiment foarte bun, mă simt foarte norocoasă. Toată lumea din țara mea este mândră și eu mă simt fericit să fiu inclusă într-un astfel de proiect. Este puțin dificil din cauza limbii, dar cu timpul am început să mă adaptez.”, a spus vedeta. În acel moment, Cenk Torun, partenerul său de platou a ținut să o laude spunând că “vorbește turcă mai bine decât mine.”

“Cred câteodată că ne păcălește sau ceva.”, a spus actorul. Încă o dată, Mahasine Merabet a punctat că totul este foarte frumos pe platourile de filmare și că se simte foarte norocoasă.

“Sunt foarte norocoasă celor care mi-au oferit această șansă. Și mulțumesc tuturor celor care mă urmăresc și mă îndrăgesc.”, a subliniat vedeta. Nu este pentru prima oară când cei doi oferă un interviu în tandem.

În articolul

Mahassine Merabet sau Nanuka Stambolishvili. Care actriță este mai îndrăgită de fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x