Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Unde va putea fi văzut îndrăgitul actor

Publicat pe 10.04.2024 la 15:30 Actualizat pe 10.04.2024 la 09:27

Halil Ibrahim Ceyhan își surprinde publicul cu cel mai recent proiect profesional. După ce a decis să părăsească serialul Moștenirea, a continuat cu aceeași traiectorie.

actor poartă un costum negru

Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional

Happy Channel

Repetițiile pentru musicalul “Bir Masaldı” (It Was a Fairytale) cu Hande Subaşı și Halil İbrahim Ceyhan au început. Este vorba despre o poveste de dragoste inspirată din vremuri străvechi și arată arhitectura Turciei într-un mod cu totul inedit. Iubirea, dansul și muzica se vor contopi pentru a realiza o producție de excepție.

Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional

În lunile ce vor urma, publicul este așteptat să urmească o poveste de neuitat. Halil Ibrahim Ceyhan a devenit unul dintre cei mai iubiți actori din Turcia. Momentele pe care le-a creat în serialul Moștenirea rămân importante puncte în cariera sa artistică. După ce s-a retras, a urmat proiectul Coșul de rufe - Kirli Sepeti (Laundry Box), acolo unde joacă rolul de protagonist și interpretează personajul Murat, arată seriesturkish.com.

Urmărește Moștenirea, de luni până vineri de la 18:00, la Happy Channel

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Halil Ibrahim Ceyhan a mărturisit în repetate interviuri că a fost interesat de teatru și de jocul pe scenă în fața publicului încă din primii ani ai carierei sale ca și actor. Este cântăreț, model și urmează să-și demonstreze capacitățile de interpret în perioada imediat următoare. Acesta este pregătit să ofere fanilor o surpriză mult așteptată.

Citește și: Ce loc ocupă Halil İbrahim Ceyhan în sondajul "Cel mai frumos actor din 2023". Poziția la care nimeni nu se aștepta

Fiind implicat pentru prima oară într-un proiect alături de Hande Subaşı, este pregătit pentru parteneriate profesionale de durată. Citirea scenariului și repetițiile pentru musical au început deja în Turcia, primele imagini fiind distribuite și pe paginile de socializare ale actorilor și dansatorilor. 25 de dansatori sunt pregătiți să încânte publicul și să ofere audienței un spectacol de zile mari. În piesa “Bir Masaldı” se vor folosi tehnologii noi precum proiecții, iluzii optice, costume și efecte 3D pentru a oferi audienței o experiență magică și terapeutică.

Grație elementelor care vor fi adăugate precum experiențele senzoriale, spectatorii vor avea o călătorie inedită într-o poveste unică. Vizualurile vor fi de asemenea pregătite cu ajutorul AI ( inteligența artificială) pentru a combina noutatea cu trecutul.

Povestea " Bir Masaldı " este așteptată de fanii lui Halil Ibrahim Ceyhan

Istoria scrisă de scenariștii G. Ülkem Gürbüz, Eda Savaşeri și Demir Özcan se bazează pe relațiile dintre cupluri și multiplele teste care au fost realizate de-a lungul timpului. Sistemul Gottman este folosit în acest musical și aduce în lumină cercetări inedite.

Citește și: Cansu Tosun și Halil Ibrahim Ceyhan apar împreună într-o ipostază romantică. Fotografia care lasă loc de interpretări

Halil Ibrahim Ceyhan este fără doar și poate unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia la momentul actual. Născut pe 13 decembrie 1982 în Sivas, și-a început cariera ca și model. Au urmat proiecte muzicale în care s-a implicat cu încredere. Cu toate că după ce actoria i-a ocupat tot mai mult timp în carieră, nu a mai reușit să se dedice meseriei de interpret în același fel, a continuat să compună piese pentru artiștii din țara sa.

În serialul Coșul de rufe a împărțit platourile de filmare cu Melisa Dongel, vedeta din Dragostea plutește în aer. De asemenea, pe vremea când a lucrat alături de Sila Turkoglu s-a zvonit că a format un cuplu cu aceasta. Cei doi au negat ideea și de atunci lucrurile au intrat pe un făgaș normal.

În articolul

Halil Ibrahim Ceyhan revine în atenția publicului cu un nou proiect profesional. Unde va putea fi văzut îndrăgitul actor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x