Mert Yazıcıoğlu a fost comparat cu personajul din Kızıl Goncalar - Muguri roșii. Ce spun fanii despre rolul Cüneyd

Publicat pe 26.03.2024 la 12:48 Actualizat pe 26.03.2024 la 14:00

Mert Yazıcıoğlu este unul dintre actorii care își joacă personajul într-un mod extrem de real. A fost comparat cu Cüneyd din serialul Kızıl Goncalar - Muguri roșii.

actor poartă ochelari de soare în mașină

Mert Yazıcıoğlu a fost comparat cu personajul din Kızıl Goncalar - Muguri roșii

Instagram

Fanii actorului Mert Yazıcıoğlu au descoperit că vedeta lor preferată seamănă leit cu personajul pe care îl interpretează în serialul Muguri Roșii - Kızıl Goncalar. Se numără printre tinerele speranțe din țara natală și a format un cuplu cu Afra Saracoglu din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Mert Yazıcıoğlu a fost comparat cu personajul din Kızıl Goncalar – Muguri roșii

A apărut recent pe coperta unei publicații importante din țara natală și încă o dată a revenit în atenția publicului. Personajele pe care le interpretează îi sunt întotdeauna ca o mănușă, iar laudele din partea fanelor vin prin prisma frumuseții sale. În serialul Muguri roșii, Mert Yazıcıoğlu poartă un turban și joacă rolul Cüneyd. Fanii sunt acum interesați de ceea ce actorul poate să arate în viața personală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru o perioadă a format un cuplu cu Dilan Cicek Deniz, însă relația lor nu a trecut testul timpului. În cadrul seriei, acesta folosește un limbaj filosofic, fiind fiul unui important personaj din interiorul unei secte.

Citește și: Serenay Sarıkaya vorbește despre presupusa relație cu Mert Demir. A revenit în Turcia după ce s-a aflat o perioadă în Tokyo

“El trăiește pentru rolul ăsta.”, au fost de acord fanii, arată onedio.com. Cu toate că a studiat administrare a afacerilor în cadrul unei facultăți din Turcia, a realizat faptul că actoria este cariera ce îl împlinește cu adevărat. După o perioadă în care a urmat lecții intense de actorie, a jucat în filmul Dedemin İnsanları din 2011. Acolo, Cetin Tekindor din Golden Boy – Dragoste rebelă a avut rolul principal. În 2013 a urmat primul său rol de protagonist în serialul Karagül timp de 4 sezoane. A împărțit platourile de filmare cu frumoasa Ayca Aysin Turan, dar și cunoscutul Ozcan Deniz.

Pentru Mert Yazıcıoğlu, anul 2016 a venit cu un nou rol de protagonist în drama Umuda Kelepçe Vurulmaz. În 2018 s-a reîntors alături de maestrul Çetin Tekindor în rama Fatih - Mehmed the Conqueror ( Mehmed). A interpretat personajul Korkut.

Care este orașul natal al actorului Mert Yazıcıoğlu din Kızıl Goncalar – Muguri roșii

Cei care au auzit recent vorbindu-se despre orașul natal al actorului Mert Yazıcıoğlu nu și-au putut menține surprinderea. Iată ce s-a aflat. S-a născut în Istanbul și a dorit să performeze într-o cu totul altă carieră profesională.

Într-un interviu recent publicat pe rețelele sociale, Mert Yazıcıoğlu apare alături de colegul de platou Naim Tezel și arată felul în care îl conduce pe acesta către locul său în mașină.

Citește și: Mert Ramazan Demir s-a alăturat unui nou trend în mediul online, însă Afra Saraçoğlu nu acceptă. Ce spun publicațiile din Turcia

“Felul în care mergem pe platourile de filmare.”, a scris actorul. Are 2 milioane de prieteni virtuali și se bucură de succes în carieră. A publicat până acum peste 200 de fotografii și filmulețe. La vârsta de 30 de ani poate spune că are tot ce își dorește și se bucură de ceea ce îi rezervă viitorul. După gluma realizată în mediul online, fanii au specificat că este atât amuzant cât și extrem de arătos. Este zodia Taur și în prezent se bucură de munca pe platourile de filmare după ce relațiile amoroase au rămas în urmă pentru o perioadă. În timpul liber este pasionat de sport și se bucură de felul în care corpul său a evoluat de-a lungul timpului, asta dacă ne luăm după imaginile publicate.

În articolul

Mert Yazıcıoğlu a fost comparat cu personajul din Kızıl Goncalar - Muguri roșii. Ce spun fanii despre rolul Cüneyd

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O fetiță din SUA le-a spus părinților că are un monstru în cameră. Ce au descoperit apoi i-a șocat: "Părea că e sânge pe pereții roz ai fiicei mele"
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x