Serenay Sarıkaya vorbește despre presupusa relație cu Mert Demir. A revenit în Turcia după ce s-a aflat o perioadă în Tokyo

Publicat pe 21.03.2024 la 10:28 Actualizat pe 21.03.2024 la 11:27

Serenay Sarıkaya vorbește într-un interviu recent despre presupusa relație pe care ar avea-o cu artistul turc Mert Demir. Care este adevărul după ce în presă au apărut mai multe speculații în acest sens.

actrița poartă părul prins în coadă de cal

Serenay Sarıkaya vorbește despre presupusa relație cu Mert Demir

Getty Images

Serenay Sarıkaya este una dintre cele mi îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A participat de-a lungul timpului ca și model pe podium și a demonstrat că talentul său este nemărginit. În prezent se zvonește că vedeta ar forma un cuplu cu unul dintre artiștii din țara sa natală. Care este adevărul.

Serenay Sarıkaya vorbește despre presupusa relație cu Mert Demir

A jucat în seriale precum Lale Devri – Vârsta lalelei, Medcezir – Yaman, Fi, și Șahmaran printre altele. Absolventă a unei facultăți de teatru, s-a dedicat meseriei sale cu pasiune și simplitate. În prezent a ocupat primele pagini ale publicațiilor cu presupusa sa relație alături de artistul Mert Demir. Până în prezent, aceasta s-a iubit cu actori precum Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz, Umut Evirgen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A reușit să cucerească și Asia după ce a fost prezentă în Tokyo, invitată specială din partea unui brand recunoscut în lume. La scurt timp după ce a ajuns în Istanbul a fost asaltată de reporteri și a ținut să spună adevărul în legătură cu viața sa amoroasă. În mediul online continuă să publice fotografii și filmulețe atât din viața profesională, cât și profesională. Cu toate acestea, nu s-a lăsat văzută cu niciun partener alături.

Citește și: Serenay Sarıkaya surprinde cu mai multe ipostaze în Tokyo. Vedeta a îmbrăcat o haină de blană

Are peste 10 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de apariții personale. A jucat în serialul Aile alături de Kıvanç Tatlıtuğ, însă producția a ajuns la final, arată takvim.com.tr. În ultimul timp, actrița a călătorit în locații precum Bali sau Tokyo și nu a evitat să își țină fanii la curent cu plecările sale.

“Nu este nimic de spus, de fapt. Am fost în Coreea de Sud pentru prima dată și m-am distrat. Am fost și în Tokyo. Am avut câteva zile libere și am și călătorit.”, a mărturisit actrița. În viața personală s-a spus că ar forma un cuplu cu artistul Mert Demir, însă a rămas discretă în această privință.

“O să discutăm această problemă altundeva.”, a spus actrița. Atunci când a fost întrebată dacă l-a rugat pe Mert Demir să renunțe la mustață, aceasta a zâmbit și a ținut să-și vadă de drum.

Serenay Sarıkaya urmează să apară într-un nou proiect profesional

Surprinsă de reporteri pe aeroportul din Istanbul, actrița a făcut câteva mențiuni cu privire la noile proiecte profesionale ce urmează să apară. Se pare că în prezent Serenay Sarıkaya își dorește să se odihnească și nu țină să apară în alte seriale prea curând.

Citește și: Ce spune Cansu Tosun despre noua iubită a tatălui, care e mama lui Serenay Sarıkaya. Bărbatul a divorțat recent de Serpil Tosun

“Nu mă grăbesc acum. Există proiecte cu care pot continua, există noi proiecte care vor fi lansate. Nu merg nicăieri acum, sunt puțin obosită.”, a spus aceasta, arată aksam.com.tr. Cu toate că și-a încheiat relații de iubire, continuă să fie prietena virtuală a tuturor foștilor parteneri. Kerem Bursin, Cem Yilmaz sau Umut Evirgen se numără printre aceștia. În prezent își continuă carieră profesională și nu a oferit niciun detaliu legat de o posibilă relație amoroasă. Printre primele sale apariții pe micile ecrane se numără serialul Peri Masali în 2008.

În articolul

Serenay Sarıkaya vorbește despre presupusa relație cu Mert Demir. A revenit în Turcia după ce s-a aflat o perioadă în Tokyo

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x