Nurgül Yeşilçay a împlinit 48 de ani. Actrița a publicat un filmuleț care i-a amuzat pe fani

Publicat pe 28.03.2024 la 15:37 Actualizat pe 28.03.2024 la 18:30

Actrița din Furtună pe Bosfor și-a serbat ziua de naștere într-un mod cu totul inedit. Nurgül Yeşilçay a publicat un filmuleț amuzant pe rețelele sociale.

actori stau unul în fața celuilalt

Nurgül Yeşilçay și-a serbat ziua de naștere într-un mod cu totul aparte

Happy Channel

Nurgül Yeşilçay este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. A jucat rolul de protagonistă în serialul Furtună pe Bosfor și a devenit o figură internațională. Recent actrița și-a sărbătorit ziua de naștere și a ținut să publice un filmuleț în mediul online.

Nurgül Yeşilçay a împlinit 48 de ani

A publicat până acum peste o mie de fotografii și filmulețe și este recunoscută pentru interacțiunea pe care o are cu fanii din mediul online. Chiar de ziua sa, vedeta a lăsat pe contul personal de instagram un filmuleț care i-a amuzant fără doar și poate pe fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Salut anii care au trecu și care acum stau scriși alături de numele meu. La mulți ani pentru 48 de ani, Nurgül Yeşilçay, suntem împreună în asta.”, a spus vedeta. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că se poate observa cât de iubită este aceasta.

Citește și: Nurgül Yeşilçay apare la 47 de ani într-un costum de baie întreg cu abdomenul la vedere. Imaginea care i-a încântat pe fani

“Te iubesc atât de mult”, “Ești mereu foarte drăguță și frumoasă”, „La mulți ani, ție”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Vedeta a reușit să atragă atenția cu fizicul său și în presa din Turcia s-a zvonit că vedeta ar fi slăbit 17 kilograme în 30 de zile, arată ensonhaber.com. Vedeta din Furtună pe Bosfor a primit nenumărate comentarii în care a fost felicitată.

“Prieteni, după cum știți, m-am înfometat. A fost foarte dificil până m-am obișnuit. Te oprești din mâncat pentru patru ore înainte de a merge la culcare. Când te trezești, te oprești din mâncat pentru patru ore, apoi mănânci. Nu ai voie dulciuri sau ciocolată pe cât posibil. Trebuie să fii puțin atent.”, a povestit actrița. Are peste 3 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea o arată într-un costum negru, cu părul prins în coc și ruj roșu.

Detalii despre Nurgül Yeşilçay din Furtună pe Bosfor

S-a născut în Afyonkarahisar, Turcia în 1976. A studiat dramă în cadrul State Conservatoire Andalou. De la absolvire a primit nenumărate roluri importante. Totul a început în 1998 cu Herşey Çok Güzel Olacak, acolo unde a interpretat rolul Nurse. Primul său rol pe marele ecran i-a adus multe aplauze din partea spectatorilor.

Citește și: Nurgül Yeşilçay critică scenariul din Golden Boy – Dragoste rebelă. Fanii susțin că mișcarea vedetei a fost una justificată

A urmat în 2001 proiectul Șellale, acolo unde a interpretat rolul Nergis. Cu un an mai târziu i-a fost oferit serialul Mumya Firarda cu rolul Fatima. De-a lungul timpului a primit nenumărate premii pentru activitatea s-a artistică. Totul a început în 2005, atunci când a primit Golden Boll Award pentru Cea mai bună actriță.

A urmat pentru pentru Cea mai bună actriță în cadrul Festivalului Sadri Alışık din 2008. Printre piesele de teatru în care a jucat se numără Așk Gibi din 2002, Sen Olmasaydin din 2006 și Geleceğin Starı din 2018. În mediul online se bucură de recunoaștere internațională și fanii o apreciază din toate colțurile lumii. Are 1.60 cm înălțime, însă acest lucru nu o oprește să fie întotdeauna ridicată la rang înalt.

În articolul

Nurgül Yeşilçay a împlinit 48 de ani. Actrița a publicat un filmuleț care i-a amuzat pe fani

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x